Znatià ¾eljni bujrum sa pitanjima koja vas interesuju islam
Re: znatiĆā¦Ć¾eljni bujrum sa pitanjima koja vas interesuju islam
mrki gledaj sebe i ne tovari niciji grijeh svojim izjavama na sebe molim te uzmi hadise preslusaj tu ima mnogo nesta sto regulise stvari koje moramo il ne moramo,odnosno ne smijemo pa ako zelis bit u vjeri radi sto je naredjeno a ako se ne stidis radi sta hoces
Vas dvojica moĆā¦Ć¾ete ovdje pisati satima ili danima o pravilima a ostaju ĆāĆĀinjenice da je to tako kao Ćā¦ĆĀ”to ja opisujem - na prostoru bivĆā¦ĆĀ”e Yu.
Drugo , vidite valjda i sami koliko je ĆāĆĀlanova foruma inspirisano sa vaĆā¦ĆĀ”im ili mojim pisanjem , boli narod briga o bilo kojim pravilima, viĆā¦ĆĀ”e se drĆā¦Ć¾e svojih obiĆāĆĀaja ili svojih nepisanih pravila.
Drugo , vidite valjda i sami koliko je ĆāĆĀlanova foruma inspirisano sa vaĆā¦ĆĀ”im ili mojim pisanjem , boli narod briga o bilo kojim pravilima, viĆā¦ĆĀ”e se drĆā¦Ć¾e svojih obiĆāĆĀaja ili svojih nepisanih pravila.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doÄi, ali baÅ” zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepÅ”a i najsjajnija!

neka mrki nek se drzi ko hoce ja tebi govorim pokusaj da budes unikat a ne da se kopiras prema narodu ,a to ces postici samo ako poslusas hadise i pocnes se ponasati prema njima
nije taĆāĆĀno
nema znatiĆā¦Ć¾eljnih![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
nema znatiĆā¦Ć¾eljnih
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
hoces reci sto je ispravnobeca_jovi je napisao/la:nije taĆāĆĀno
nema znatiĆā¦Ć¾eljnih
beba80 je napisao/la:hoces reci sto je ispravnobeca_jovi je napisao/la:nije taĆāĆĀno
nema znatiĆā¦Ć¾eljnih
pa nema znatiĆā¦Ć¾eljnih, to hoĆāĆ¢ā¬Ā”u reĆāĆ¢ā¬Ā”i

bit ce polahko kad sunce izadje sa zapada al kasnobeca_jovi je napisao/la:beba80 je napisao/la:hoces reci sto je ispravnobeca_jovi je napisao/la:nije taĆāĆĀno
nema znatiĆā¦Ć¾eljnih
pa nema znatiĆā¦Ć¾eljnih, to hoĆāĆ¢ā¬Ā”u reĆāĆ¢ā¬Ā”i
![snooty.gif [eusa_snooty.gif]](./images/smilies/eusa_snooty.gif)
Ćā¦ĆĀ”to li se ti toliko brineĆā¦ĆĀ” za ostale...
zato sto nastojim bit vjernik,a ujedno svi smo od jednog covjeka i zene te smo istibeca_jovi je napisao/la:![]()
pa ok nastoj, i znam da je u opisu naĆā¦ĆĀ”e vjere savjetovati druge, ali naĆā¦ĆĀ”e ljude teĆā¦ĆĀ”ko je nasavjetovati...beba80 je napisao/la:zato sto nastojim bit vjernik,a ujedno svi smo od jednog covjeka i zene te smo istibeca_jovi je napisao/la:![]()
znam ljudi nece da pitaju a pitanje je kljuc znanjabeca_jovi je napisao/la:pa ok nastoj, i znam da je u opisu naĆā¦ĆĀ”e vjere savjetovati druge, ali naĆā¦ĆĀ”e ljude teĆā¦ĆĀ”ko je nasavjetovati...beba80 je napisao/la:zato sto nastojim bit vjernik,a ujedno svi smo od jednog covjeka i zene te smo istibeca_jovi je napisao/la:![]()
ja sam pitala, pa mi je paparaci odgovorio, a ne mogu da razmiĆā¦ĆĀ”ljam beba o tim stvarima trenutno, i neka te ne ĆāĆĀudi Ćā¦ĆĀ”to nema pitanja, jer ovo je mjesto na koje ljudi doĆāĆ¢ā¬Ėu da se opuste, zezaju i ne zamaraju se pitanjima velikim i odgovorima
e da znas kako je lijepo kad sebe nadjes pa dusu pocnes hraniti a ona puna kao da je sve na svijetu tvoje al da se Gospodar smilujebeca_jovi je napisao/la:ja sam pitala, pa mi je paparaci odgovorio, a ne mogu da razmiĆā¦ĆĀ”ljam beba o tim stvarima trenutno, i neka te ne ĆāĆĀudi Ćā¦ĆĀ”to nema pitanja, jer ovo je mjesto na koje ljudi doĆāĆ¢ā¬Ėu da se opuste, zezaju i ne zamaraju se pitanjima velikim i odgovorima