KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Imate lepu osobinu da sve sto radite proistice iz Vaseg zdravog razuma ,ali i znanja stoga nemojte dozvoliti nekom bliskom da Vas zavarava laznim obecanjima ili praznim rijecima... 

Zivite u proslosti i rado se secate vremena kada ste bili dobro zasticeni. Sada je dosao trenutak da Vi brinete o drugima. Ne budite plasljivi ili sebicni.
ma šta kažeš
ma šta kažeš
^
Nemojte usredsredjivati svoju snagu na jednog malog misa dok na vasim vratima psi laju.Opsanost je tamo gdje je "Izvor" Zato nemojte upetljavati vlastiti konopac , vec naucite da ga odresite.
Nemojte usredsredjivati svoju snagu na jednog malog misa dok na vasim vratima psi laju.Opsanost je tamo gdje je "Izvor" Zato nemojte upetljavati vlastiti konopac , vec naucite da ga odresite.
opet se raja igra kolaÄÂića ![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
Zivecete harmonicno tek, od trenutka kada strah i strepnja isceznu iz Vas. Morate imati dovoljno vere u sebe i u licne sposobnosti.
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
Sve je prolazno, jer vreme tece. Sve sto pocne mora i da se zavrsi. Da li je kraj jedne faze pocetak nove? Nemojte ziveti na "rusevinama proslosti".
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Pad ponekad znaci i uspeh, sve zavisi na koji nacin tumacite odredjene stvari i dogadjaje. Neka Vas poraz uci i celici, jer svako iskustvo je dragoceno
Predstoji Vam opasnost, stoga veliki oprez. Jer nije potrebno da pokrecete brdo, ako vec mozete da ga zaobidjete.
![snooty.gif [eusa_snooty.gif]](./images/smilies/eusa_snooty.gif)
![snooty.gif [eusa_snooty.gif]](./images/smilies/eusa_snooty.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
U Vas imaju poverenja ljudi za koje ste zainteresirani.Razmislite sta izazivate kod ljudi za koje niste zainteresovani,Da li ste stvarno sigurni ,da se nalazite na putu licne srece.... 

Ako niko nije prorok u svom selu, pokazite svoju darovitost na nekom drugom mestu. Valja umeti prekinuti i otici na vreme ili napustiti brod pre brodoloma.
Iako su odmerenost i oklevanje pozeljni, valja ponekad i rizikovati. Nemojte se skrivati od stvarnosti, vec utpotrebite svoju snagu i mastu.