moja rodica nekad napisala "što ste otišli sa klupe"
a papaya dodala: otišli da se fataju

Ra-Ja je napisao/la: Problem je u onih neudatih ..
sto i djecu imaju
a sjede na prozoru i samo snimaju,
kako koga prevariti i zasta...
nije joj svet ni muz niti djeca a kamoli tata
Nebiraju skim ce leci..
vazno je da zadovolje sebe ....
a naknadno misle,o posledicama i sreci...
skupljaju li one filmove i slike.
da gledamo i pisemo nema frke.....
K R A J .....
a druga na poželite nešto forumašu iznadRa-Ja je napisao/la:Avatar...trese se kao da ima parkinsovu bolest...
Ra-Ja je napisao/la:Da se razvede od paparacija....
beca_jovi je napisao/la:rajina dva posta upućena meni prvi na temu šta vam smeta kod osobe iznad
a druga na poželite nešto forumašu iznadRa-Ja je napisao/la:Avatar...trese se kao da ima parkinsovu bolest...
Ra-Ja je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:rajina dva posta upućena meni prvi na temu šta vam smeta kod osobe iznad
IZVINI ....uzivaj u braku.....
beca_jovi je napisao/la:rajina dva posta upućena meni prvi na temu šta vam smeta kod osobe iznad
sto se tice beci_jova i paparacija ...pa ja mislem da udovoljvam njenoj zelji..alyssa_27 je napisao/la:beca_jovi je napisao/la:rajina dva posta upućena meni prvi na temu šta vam smeta kod osobe iznad
![]()
![]()
beca_jovi je napisao/la:jutros sam se pravo ismijala, a bilo mi je malo i žao....
evo kako je bilo....
sanjam ja da se svaÄ‘am sa nekim i odjednom se poÄÂinjem tući.....i osjetim da ne mogu pomaći ruku, KAD ja dok sam sanjala, sve muža udarala po glavi, a on se probudio i uhvatio me za ruku