KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Najmanji povetarac duva blago i skoro neprimetno, ali prodire kroz sve nase pore. Cinite i Vi tako, budite blagi i delotvorni. Nemojte uzalud traciti svoju snagu i vreme.
Mudar covek ne prica mnogo, jer zna da reci nisu svemocne. Mudar covek ne obecava mnogo, jer zna da dogadji ne zavise od njegove volje.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Dobar glas daleko se cuje, a los jos dalje. Ukoliko budete lose postupali Vasi protivnici ce se radovati zbog toga i slavi ce Vas poraz.
crkli dabogda![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
crkli dabogda
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Nemojte dozvolit da Vas neko porazi na nepravedan nacin. Morate verovati u istinu i u snagu duha. Jer, nakon kise Sunce sija jos jace. Ponovo ce biti svetla u Vasoj dusi.
I sposobnost cekanja je neki vid delovanja. Ne budite brzopleti u svom ponasanju, jer tiha voda breg roni.
Da biste pravilno razumeli ono sto Vam se dogadja, vazno je da izadjete iz letargije i da se suocite sa istinama koje su tu ispred Vas. Pogledajte se u ogledalo istine.
Zivite u proslosti i rado se secate vremena kada ste bili dobro zasticeni. Sada je dosao trenutak da Vi brinete o drugima. Ne budite plasljivi ili sebicni.
Nikako da sledite svoj put. Neprekidno se osvrcete za drugima i lako menjate svoje misljenje, zbog toga se ponovo nalazite na pocetku.
Predstoji Vam opasnost, stoga veliki oprez. Jer nije potrebno da pokrecete brdo, ako vec mozete da ga zaobidjete.

Neko Vas zavarava, pratite pogresan trag,i nadate se nemogucem...
Hmmm,
Sve je laz samo pusta laz, pa zasto bi ovo bilo istina... 

Hmmm,
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

Ra-Ja je napisao/la:Neko Vas zavarava, pratite pogresan trag,i nadate se nemogucem...![]()
Hmmm,Sve je laz samo pusta laz, pa zasto bi ovo bilo istina...
pa malo se igramo, a ne vjerujem da bi iko ovome vjerovao