Koliko ?Mic_Sokoli je napisao/la:
Ima znaci vise vrsta Hadisa.
Jel se zna toÄÂan broj ?
Baš bih volio taj podatak da izneseš , pa da ti objasnim neke stvari , mada sumljam da ćeš iznijeti taj podatak
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Koliko ?Mic_Sokoli je napisao/la:
Ima znaci vise vrsta Hadisa.
Ok.Mic_Sokoli je napisao/la:
E moj ti.....
Nisi razumio tekst jarane,ima vise vrsta Hadisa,i broj tih vrsta se zna,porodicna Biblioteka mi nije pri ruci da ti ih navedem,a vjeruj kod tebe to nebi nista koristilo.
Znaci zna se tacan broj vrsta Hadisa,a ne zna se tacan broj Hadisa ukupno.
Jesil svjesna koliko griješiš ?vidovita_dzemila je napisao/la:koji me vrag natjera da postavim ono pitanje
Ne , mi se i ne svađamo , jel tako Micvidovita_dzemila je napisao/la:ma ne bih ja da se vas dvojica svađate
Ne , to je samo moje mišljenje .Mic_Sokoli je napisao/la:
Nasmijavas me .............
Jel to hoces da kazes da ti ovdje iznosis znanje i odgovore IZ?
Mic_Sokoli je napisao/la:
Ako si toliki trazioc istine,otidji u onu dzamiju gdje si nekoc prakirao auto,pitaj Hodzu za Hadise i prezentiraj nam odgovor ovdje i zatim navedi razlike izmedju mog Odgovora(vehabija) i tog Hodze.
Kako je tesko sa vama razgovarat da samo znate jedan drugog pokusavate negirati sto bi trebali kao braca da se nadopunjujete a uz to izjave ja bih htio da ti napises sto znas /ironicno/al znam ne mozes /oholost/itd.kako se ne stidite jedan drugog ucite sto jedan zna nek prenese drugom nemoj te bit kao krscani koji zasticuju svoj pronalazak.Vi ste duzni ako ste muslimani da prenosite znanje a mislim da jeste te stoga prenosite,ja cu vam reci za dva hadisa sahin,dikuci,validni su oni svi koji ne gube vjerodostojnost do trece generacije i njih se drzite a prenosite jedan drugom kao i meni mnogo je toga sto ne znamo i ne smijemo se oholit da znamo.mrki62 je napisao/la:Ne , to je samo moje mišljenje .Mic_Sokoli je napisao/la:
Nasmijavas me .............
Jel to hoces da kazes da ti ovdje iznosis znanje i odgovore IZ?Mic_Sokoli je napisao/la:
Ako si toliki trazioc istine,otidji u onu dzamiju gdje si nekoc prakirao auto,pitaj Hodzu za Hadise i prezentiraj nam odgovor ovdje i zatim navedi razlike izmedju mog Odgovora(vehabija) i tog Hodze.
On je meni davnih dana rekao o vehabijama neke stvari al ja još nisam takav , pa da to objavim
vidovita mislim da ti je mic objasnio a ako mislis ne potpuno ja cu ito mnogo prostije da bi ti do udetalj svatila .Ne moj mislit ovo sto sam rekao prostije da mislim ti si nerazumna il nesto tako ne nego zelim da ti detaljno opisem posto se baziram na ovome jer moja jedna rijec te moze udaljiti od boga i ja snosim teret tvog grijehavidovita_dzemila je napisao/la:ja ne razumijem.......zaÅ¡to ljudi toliko slijede hadise ako oni nisu božija rijeÄÂ. zar kuran ne treba biti vodilja
Drago mi je da si nam otkrio svoj stav - treća generacija , to je prepoznavnost vehabija.beba80 je napisao/la: validni su oni svi koji ne gube vjerodostojnost do trece generacije i njih se drzite a prenosite jedan drugom kao i meni mnogo je toga sto ne znamo i ne smijemo se oholit da znamo.