Hmmm...nema savrsenosti ...jos se niko nije rodio savrsen!.... :biggrin:IrMa26 je napisao/la:Savrsena sam to mi netreba![]()
![]()
![]()
Plasticna/estetska operacija??
Ja sto sam htijela reci jeste da sam jako zadovoljna s sobom kao odgovor na prethodni post u vezi plasticnih operacijaBebuskaa je napisao/la:Hmmm...nema savrsenosti ...jos se niko nije rodio savrsen!.... :biggrin:IrMa26 je napisao/la:Savrsena sam to mi netreba![]()
![]()
![]()
Savrsenstvo u smislu kojem si ti skontala impersionisano
:mir:
Ali svejedno mogu se ja i drugacije izraziti
Jako sam zadovoljna sto povlaci da sam i savrsena

- Bebuskaa
- Svakodnevni prolaznik
Blago tebi... :biggrin:IrMa26 je napisao/la:Ja sto sam htijela reci jeste da sam jako zadovoljna s sobom kao odgovor na prethodni post u vezi plasticnih operacijaBebuskaa je napisao/la:Hmmm...nema savrsenosti ...jos se niko nije rodio savrsen!.... :biggrin:IrMa26 je napisao/la:Savrsena sam to mi netreba![]()
![]()
![]()
Savrsenstvo u smislu kojem si ti skontala impersionisano
:mir:
Ali svejedno mogu se ja i drugacije izraziti
Jako sam zadovoljna sto povlaci da sam i savrsena
- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik
Alan_Ford je napisao/la:estetskA hirurgijA ubijaaaaA ljudE a prosjaK pruzA rukU rijechI mU sE gubE............................................................................
E svaka cast slazem se...
It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....
- Bebuskaa
- Svakodnevni prolaznik
E vidis zasto si koristan ovoj stranici ...uocavas sve... neka te vala..LAFF je napisao/la:ili cak mozda neko da procitaBebuskaa je napisao/la:Haahah...sta rece i ziva ostala...nemoj da te ko cuje... :biggrin: ..cmokotres!!Alyssa_ je napisao/la:shta je @Bebuskaa, pa i ti si savrshena ljepotomoXX