Sta vas je danas nasmijalo???...............

Poruka
Autor/ica
Emmi
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

Re: Sta vas je danas nasmijalo???...............

#1351 Post Postao/la Emmi »

ja sinoc pricam bratu (on negovori bas dobro bosanski ) da imam namjeru prijaviti se u jednu veliku firmu metala i da tu traze sekretaricu koja govori vise jezika...kad meni brat na to kaze, hej seka moj drug vozi porsea.... :lol: :lol: :lol:
pa reko jarane kakve to veze ima sa mojim poslom pa kaze taj sto vozi porsea je najbolji drug od mog najboljg druga a i ja sam tim sto vozi porsea dobar drug pa cemo mi to drugarski da odradimo....... :lol:
slika

nermin01
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#1352 Post Postao/la nermin01 »

forumasi na googlu [mmmux2.gif] ..ali vidim da sam i ja prisutan tek vidim..ccc...
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....

Emmi
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#1353 Post Postao/la Emmi »

moj sin mi kaze jutros mama ja znam sto ti sad moras da nosis naocare....tvoj mrezasti sistem u ocim se zapetljo pa nemozes dobro da vidis :lol: :lol:
slika

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1354 Post Postao/la beca »

lile je napisao/la:moj sin mi kaze jutros mama ja znam sto ti sad moras da nosis naocare....tvoj mrezasti sistem u ocim se zapetljo pa nemozes dobro da vidis :lol: :lol:
[To funny.gif]

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1355 Post Postao/la nella26 »

Vas prijatelj je sada bivsi prijatelj izbrisan je iz vase liste :arrow: kad obrišeš nekog sa prijateljske liste :lol:
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1356 Post Postao/la ra-ja »

Razgovaram danas sa jednom svojom prijateljicom iz Bosne koja ima staru i bolesnu majku vec odavno..Od silnih lijekova a sigurno i starosti uhvatila je skleroza...Ostala je sama kod kuce samo jedan momenat ,otvorila protot i proturila noge vani da skoci..Naisle djevojcice iz skole i pitale je sta to hoce..hocu da izadjem napolje,i tako je skocila van..Sva sreca da se nalaze na prizemlju te zgrade..ali nije prosla bez posledica .ipak je slomila nogu,,Sada je vec to sanirano..Pitam je a sta sada radi..
Evo uzela deku i jastuk hoce da ide negdje da spava..... :(

To i nije smijesno ali smo se ipak nasmijale..... [smile.gif]

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1357 Post Postao/la beca »

sinoć nam bila moja strina u gostima

priča za jednu rodicu kako je puno plakala kad joj je muž umro...kaže "ma pusti bogati, kao da joj je toliko žao, nego joj se svega nakupilo pa plači, plači..." :lol: :lol: :lol:

a ona je mene čuvala jedno vrijeme dok sam bila mala, mama počela raditi kad mi je bilo 6 mjeseci, i prije nego što je moj dragi došao s posla, ponavljala mi je stoti put moje nestašluke....ali kako priča, kad god šta nepodobno napravim, ušutim se, a ona to kaže BILA MUDRA....reko, strina, nemoj Allaha ti to ponavljati kad mi dođe muž...i tako, poslije ručka mi pijemo kafu, kad ona njemu....bila ti je žena fino dijete, bila mudraaaaaaaaaa samo tako.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja i mama pale od smijeha

Emmi
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#1358 Post Postao/la Emmi »

moj sin sinoc imao predstavu u vrticu i mi svi dosli da ga gledamo i jos je dobio glavnu ulogu itd....super naucio text i sve pravo islo........kad u pola predstave on kao na konju sjedi i drzi mac u visinu i okrenu se prema publici i kaze znate da je moj babo bio vitez.......... :lol: :lol: :lol:
slika

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1360 Post Postao/la nella26 »

Drug me sad zove i kaže kako je sa nekom djevojkom kod nje, a on me nazvo da mi "izmahala" i pričamo pola sata ja mu govorim da ide da ga djevojka ne čeka kaže on "ma zaspala je e sad ti možeš zamisliti koliko sam ja očajan pa sam te odmah morao nazvati" :lol:
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

Emmi
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#1361 Post Postao/la Emmi »

Ja vodim jutros malog u vrtic i on sad kod svakog znaka zastane pa meni objasnjava sta to znaci.....kad je naletio na ovaj dole ispod kaze:

Strassenspielverbot auto kommt und du bist tot....

zabrana igre na ulici auto dolazi i bit ces mrtav..tako nekako glasi u prevodu!!!!!
Privitak/ci
strassenschild 2.jpg
strassenschild 2.jpg (4.01 KiB) Pogledano 1116 puta.
slika

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1362 Post Postao/la im_ex »

Lik pita majku da joj dovede malca na cuvanje, veceras ( da s drustvom moze neometano pratiti tekmu BiH - Portugal). Kaze mu mama: nemoj veceras, hocu na miru da gledam utakmicu [Happy.gif]

a gle ovog komentara nakon tekme

"jA CU SE POCETI DROGIRATI AKO NE PRODJEMO OVE CIGANE!" (citaj kao da se dernja) [laugh.gif]
Kuda idu ljudi kao ja ...

Emmi
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#1364 Post Postao/la Emmi »

Moja komsinica ima 71 god. i zivi sama, muz joj umro pre nekoliko mjeseci i bas joj je tesko......ja je cesto puta pozovem kod nas da jede i na kafu ......i ja sinoc malom kazem haj zovi je na kafu i on stvarno ode......ja cujem kad komsinica ljutito zatvori vrata i on se vrati kaze nece ona mama, rekla je da ide spavat......ja hajde reko umorna......kad oko 22 h neko zvoni......ja otvori komsinica ta sva uplakana pita mene sta je bona to bilo pa se ljutis, reko nista sta ce bit ja te zvala na kafu. Kad ona kaze, pa meni tvoj sin rece: moja mama je rekla da nam netrebas vise nikad doci....pa reko on meni kaze da ti ode spavat.........onda smo obadvije u smijeh i vidjele da nas je izradio mali i to posteno.........ona jadna dva sata skoro plakala i uzela jos tabletu za smirenje..........i ja pitam malog sto si to napravio ma kaze dosadne ste nemogu od vas gledati tv....... :lol: :lol: :lol:
slika

alyssa_27
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#1365 Post Postao/la alyssa_27 »

hahaha lile [Happy.gif] [Happy.gif]
slika

Odgovori