Vicevi
Re: Vicevi
Crnogorac odluÄÂio biti suvremen, te će prisustvovati porodu. I tako on dovede ženu u bolnicu i kad uÄ‘e u salu i vidi sve one silne doktore, instrumente.....puf, i padne u nesvijest.
Donese mu sestra vode, on se malo oporavi, ugleda ženu kako se dere pri poroÄ‘aju, frku oko nje i puf.... opet padne u nesvijest. Na njega zaboravili i on doÄ‘e sebi baÅ¡ u trenutku izlaska djeteta i kad to vidi, totalno se raspameti i zvekne na pod. Nakon par sati doÄ‘e on sebi u nekoj bolniÄÂkoj sobi i poÄÂne se derati:
"Ã…Â ta jeeee? Jel' siiiiin ?!?"
"Jok, đevojka" - odbrusi mu sestra.
"Ma i da znaš, bolje je da je đevojka !"
"A što jadan?"- upita sestra.
"Da se ne pati ovoliko ka ja u životu!"
Donese mu sestra vode, on se malo oporavi, ugleda ženu kako se dere pri poroÄ‘aju, frku oko nje i puf.... opet padne u nesvijest. Na njega zaboravili i on doÄ‘e sebi baÅ¡ u trenutku izlaska djeteta i kad to vidi, totalno se raspameti i zvekne na pod. Nakon par sati doÄ‘e on sebi u nekoj bolniÄÂkoj sobi i poÄÂne se derati:
"Ã…Â ta jeeee? Jel' siiiiin ?!?"
"Jok, đevojka" - odbrusi mu sestra.
"Ma i da znaš, bolje je da je đevojka !"
"A što jadan?"- upita sestra.
"Da se ne pati ovoliko ka ja u životu!"
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Tri sestre stare 92, 94 i 96 godina žive u zajedniÄÂkoj kući. Jedne noći najstarija sestra ulije vodu u kadu da se okupa. Kako je zakoraÄÂila u kadu tako je zastala i viknula sestrama: "Jesam li se ja krenula okupati ili sam već zavrÅ¡ila??"
Srednja sestra vikne: "Nemam pojma, eto me gore da vidim". Kako je zakoraÄÂila na stepenice, zaustavi se i viknu sestrama: "Jesam li ja krenula uz stepenice ili sam poÅ¡la nazad??"
NajmlaÄ‘a sestra sjedi u kuhinji, srÄÂe ÄÂaj i sluÅ¡a svoje sestre. Odmahnu glavom i promumlja: "Nadam se da ja neću nikada postati tako zaboravna", te kucnu tri puta na drveni stol za sreću. Potom viknu sestrama: "Sad ću ja doći gore da vam objema pomognem, samo", viknu, "da vidim tko to kuca na vrata!"
Srednja sestra vikne: "Nemam pojma, eto me gore da vidim". Kako je zakoraÄÂila na stepenice, zaustavi se i viknu sestrama: "Jesam li ja krenula uz stepenice ili sam poÅ¡la nazad??"
NajmlaÄ‘a sestra sjedi u kuhinji, srÄÂe ÄÂaj i sluÅ¡a svoje sestre. Odmahnu glavom i promumlja: "Nadam se da ja neću nikada postati tako zaboravna", te kucnu tri puta na drveni stol za sreću. Potom viknu sestrama: "Sad ću ja doći gore da vam objema pomognem, samo", viknu, "da vidim tko to kuca na vrata!"
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Na jednom medicinskom kongresu postavljeno je interesantno pitanje:
Zašto je glaviĠpenisa širi od ostatka?
Amerikanci su se prihvatili istraživanja i nakon utrošenih 100.000 $ došli
do zakljuÄÂka: To je zato da bi muÅ¡karac viÅ¡e uživao kod seksa!
Francuzi se nisu složili da je tome tako, ponovili su i proširili
istraživanje i, nakon utroÅ¡enih 200.000 $ doÅ¡li do zakljuÄÂka da je glaviÄÂ
penisa širi od ostatka zato da bi žena više uživala kod seksa!
Iznervirani ÄÂitavom priÄÂom, prihvatiÅ¡e se istraživanja Bosanci. UtroÅ¡ili su
2 $ na dvije pive i od Muje saznali istinu: To je zato da se ne opizdiš
Å¡akom po ÄÂelu dok onaniÅ¡eÅ¡.
Zašto je glaviĠpenisa širi od ostatka?
Amerikanci su se prihvatili istraživanja i nakon utrošenih 100.000 $ došli
do zakljuÄÂka: To je zato da bi muÅ¡karac viÅ¡e uživao kod seksa!
Francuzi se nisu složili da je tome tako, ponovili su i proširili
istraživanje i, nakon utroÅ¡enih 200.000 $ doÅ¡li do zakljuÄÂka da je glaviÄÂ
penisa širi od ostatka zato da bi žena više uživala kod seksa!
Iznervirani ÄÂitavom priÄÂom, prihvatiÅ¡e se istraživanja Bosanci. UtroÅ¡ili su
2 $ na dvije pive i od Muje saznali istinu: To je zato da se ne opizdiš
Å¡akom po ÄÂelu dok onaniÅ¡eÅ¡.

- dugi_74
- Hronicar foruma
- Kontakt:
Prilikom posijete psihijatrijskoj bolnici jedan
posjetilac pita direktora bolnice na osnovu cega
odlucuju koga ce primiti u bolnicu na ljecenje.
- Vrlo jednostavno - odgovori direktor - stavimo ga
pred kadu punu vode i damo mu cajnu kasicicu, casu i
kantu i kazemo mu da isprazni kadu na najbrzi nacin.
- Aha, razumijem - kaze posjetilac - onaj koji je
normalan, pocne vaditi vodu s kantom.
- Ne - kaze direktor - onaj koji je normalan izvuce
cep sa dna kade. Zelite sobu s balkonom ili bez?
Hebiga...I ja sam na pocetku mislio na kantu i mislim glup vic sta ima da bude drugo
Na sta ste vi mislili???
posjetilac pita direktora bolnice na osnovu cega
odlucuju koga ce primiti u bolnicu na ljecenje.
- Vrlo jednostavno - odgovori direktor - stavimo ga
pred kadu punu vode i damo mu cajnu kasicicu, casu i
kantu i kazemo mu da isprazni kadu na najbrzi nacin.
- Aha, razumijem - kaze posjetilac - onaj koji je
normalan, pocne vaditi vodu s kantom.
- Ne - kaze direktor - onaj koji je normalan izvuce
cep sa dna kade. Zelite sobu s balkonom ili bez?
Hebiga...I ja sam na pocetku mislio na kantu i mislim glup vic sta ima da bude drugo

Na sta ste vi mislili???

Pitaju Cigu kakvu bi ženu volio da ima: - Paranormalnu. - Zašto paranormalnu? - Pa, da ima para i da je normalna
Dugi, i ja sam pomislila na kantu, izgleda da i meni treba jedna soba ali molim te sa balkonom 

Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Pitali djevojÄÂicu voli li oca i ona kaze NE, jer je stalno negdje na putu i nikad nije kući. Pitali je voli li mamu, a ona kaze da NE voli jer je mama stalno negdje i nikad je nema kući. Pitaju je koga ti voliÅ¡, a ona im kaze "REPREZENTACIJU BOSNE I HERCEGOVINE", oni nikada nigdje ne idu
Dobio Perica jedinicu iz pismenog sastava. Kad je došao kući mama ga pita šta je bilo.
-Pisali smo sastav evo da ti proÄÂitam -krenem ja jedan dan u Å¡kolu kad naletim na govno, onako zelenkasto govno, rekoh, mora da je Markovo on jede stalno graÅ¡ak.
Idem malo dalje kad opet govno, malo žućkasto, kao da je Josipovo, on jede puno kukuruz. Šetam dalje kad jedno baš ono veliko, rekoh ovo je Perino on puno jede pa puno i sere.
- Pa dobro Perice koja je bila tema sastava
-prijatelj se u nuždi prepoznaje
-Pisali smo sastav evo da ti proÄÂitam -krenem ja jedan dan u Å¡kolu kad naletim na govno, onako zelenkasto govno, rekoh, mora da je Markovo on jede stalno graÅ¡ak.
Idem malo dalje kad opet govno, malo žućkasto, kao da je Josipovo, on jede puno kukuruz. Šetam dalje kad jedno baš ono veliko, rekoh ovo je Perino on puno jede pa puno i sere.
- Pa dobro Perice koja je bila tema sastava
-prijatelj se u nuždi prepoznaje
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Žena došla u prodavnicu kućnih ljubimaca i tamo vidi veoma jeftinog, divnog papagaja.
- U ÄÂemu je Å¡tos?
- Ah, znate, taj papagaj je živeo u javnoj kući, ko zna Å¡ta je tamo nauÄÂio...
Ženi to nije smetalo, i kupila je pticu. ÄŒim ju je donela kući, ptica poÄÂne:
- Nova kuća, nova Madam...
Dama se nasmeje i saÄÂeka ćerku. Papagaj odmah poÄÂne:
- Nova kuća, nova Madam, nova devojka...
Nastave svi da se smeju, kad eto ga i muž...
- Nova kuća, nova Madam, nova devojka, zdravo Stevo...
Mujo provao noc kod udate zene. Ujutro, zena skoci sa kreveta i vrisne:
- "Muz se iznenada vratio kuci !! P"oznala sam zvuk auta. Bjezi brzo kroz prozor."
Mujo:
- "Jedan momenat, dok se obucem. Vani pada kisa."
Zena:
- "Muz ce nas ubiti!!!"
Mujo izleti gologuz kroz prozor, zajedno sa odjelom. Na uluci, upadne u grupu trkaca. Pridje mu jedan i pita da li uvijek trci sa odelom pod miskom?
Mujo:
- "Uvijek trcim tako. Na kraju trke, odijelo je suho i direknto se obucem."
Pridje drigi trkac i pita ga:
- "Da li uvijek trcis sa prezervativom na kiti."
Mujo:
- "Ne uvijek, samo kad pada kisa!
ÄŒovjek leži na samrtniÄÂkoj postelji, oko njega ÄÂitava porodica, uplakana žena i ÄÂetiri sina; tri lijepa kao slike a ÄÂetvrti sav nikakav i ružan.
- Draga, pita samrtnik, odgovori mi iskreno - da li je ovo ÄÂetvrto djete zaista moje. Hoću da znam istinu prije nego Å¡to odem.
- Jeste, dragi, kunem se oÄÂevim i majÄÂinim grobom, ti si mu otac!
I tako, ÄÂovjek umre srećan, a udovica mrmlja: "Hvala Bogu da me nije pitao za ostalu trojicu".
- U ÄÂemu je Å¡tos?
- Ah, znate, taj papagaj je živeo u javnoj kući, ko zna Å¡ta je tamo nauÄÂio...
Ženi to nije smetalo, i kupila je pticu. ÄŒim ju je donela kući, ptica poÄÂne:
- Nova kuća, nova Madam...
Dama se nasmeje i saÄÂeka ćerku. Papagaj odmah poÄÂne:
- Nova kuća, nova Madam, nova devojka...
Nastave svi da se smeju, kad eto ga i muž...
- Nova kuća, nova Madam, nova devojka, zdravo Stevo...
Mujo provao noc kod udate zene. Ujutro, zena skoci sa kreveta i vrisne:
- "Muz se iznenada vratio kuci !! P"oznala sam zvuk auta. Bjezi brzo kroz prozor."
Mujo:
- "Jedan momenat, dok se obucem. Vani pada kisa."
Zena:
- "Muz ce nas ubiti!!!"
Mujo izleti gologuz kroz prozor, zajedno sa odjelom. Na uluci, upadne u grupu trkaca. Pridje mu jedan i pita da li uvijek trci sa odelom pod miskom?
Mujo:
- "Uvijek trcim tako. Na kraju trke, odijelo je suho i direknto se obucem."
Pridje drigi trkac i pita ga:
- "Da li uvijek trcis sa prezervativom na kiti."
Mujo:
- "Ne uvijek, samo kad pada kisa!
ÄŒovjek leži na samrtniÄÂkoj postelji, oko njega ÄÂitava porodica, uplakana žena i ÄÂetiri sina; tri lijepa kao slike a ÄÂetvrti sav nikakav i ružan.
- Draga, pita samrtnik, odgovori mi iskreno - da li je ovo ÄÂetvrto djete zaista moje. Hoću da znam istinu prije nego Å¡to odem.
- Jeste, dragi, kunem se oÄÂevim i majÄÂinim grobom, ti si mu otac!
I tako, ÄÂovjek umre srećan, a udovica mrmlja: "Hvala Bogu da me nije pitao za ostalu trojicu".

Muž i žena sumiraju jedno jutro troškove života...
- BaÅ¡ bi mogla da nauÄÂiÅ¡ da kuvaÅ¡, pa da otpustimo kuvaricu, ide na nju puno para.
- Bolje da ti nauÄÂiÅ¡ da jebeÅ¡ pa da otpustimo baÅ¡tovana i Å¡ofera.
- BaÅ¡ bi mogla da nauÄÂiÅ¡ da kuvaÅ¡, pa da otpustimo kuvaricu, ide na nju puno para.
- Bolje da ti nauÄÂiÅ¡ da jebeÅ¡ pa da otpustimo baÅ¡tovana i Å¡ofera.

kaže Mujo Fati:
'Fato, ajmo se igrat big bradera!'
kaže njemu Fata:
'ajd Mujo!'
kaže Mujo:
'Fato, govori ti big brader! imaš 5 minuta da spakiraš svoje stvari i napustiš kuću!'
'Fato, ajmo se igrat big bradera!'
kaže njemu Fata:
'ajd Mujo!'
kaže Mujo:
'Fato, govori ti big brader! imaš 5 minuta da spakiraš svoje stvari i napustiš kuću!'