da imate još 4 dana da uradite generalku stana, da li bi to odmah danas uradili ili ostavili za neki drugi dan
Sta bi uradili u sljedecoj situaciji.....
Re: Šta bi uradili u sljedećoj situaciji.....
pokajala bih se
da imate još 4 dana da uradite generalku stana, da li bi to odmah danas uradili ili ostavili za neki drugi dan![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
da imate još 4 dana da uradite generalku stana, da li bi to odmah danas uradili ili ostavili za neki drugi dan
-
t_u_t_n_p_l_0_c_k
- Hronicar foruma

platio bih nekome da to uradi za mene . . . nije bitno koji dan izabere . . .
Nalaziš se u savani. Na tebe juri lav. U ruci držiš jabuku. Kako æes se spasiti i onda otiæi u Rim?![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Nalaziš se u savani. Na tebe juri lav. U ruci držiš jabuku. Kako æes se spasiti i onda otiæi u Rim?

Bacis jabuku, jabuka nikada ne pada daleko od stabla i uspuzes se na stablo.Spasio si se i pao ti je kamen sa srca i ubio lava. Kad si ubio lava onda si na konju. Kad si na konju krenes bilo kojim putem jer svi putevi vode u Rim
Pridjes djevojci i onako pricate nekih pola sata i dobijes poruku na mob.Izvadis mob da pogledas poruku i djevojka ti kaze:"Joj kakva ti je to "kanta" od mobitela?".....(meni se desilo pa me zanima kako bi vi reagovali)
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
-
t_u_t_n_p_l_0_c_k
- Hronicar foruma

znam ovaj....
Bacis jabuku, jabuka nikada ne pada daleko od stabla i uspuzes se na stablo.Spasio si se i pao ti je kamen sa srca i ubio lava. Kad si ubio lava onda si na konju. Kad si na konju krenes bilo kojim putem jer svi putevi vode u Rim![]()

string je napisao/la:
Pridjes djevojci i onako pricate nekih pola sata i dobijes poruku na mob.Izvadis mob da pogledas poruku i djevojka ti kaze:"Joj kakva ti je to "kanta" od mobitela?".....(meni se desilo pa me zanima kako bi vi reagovali)
neka odgovori neki muški
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
.. Ne znam valaa.. meni se to nije desavalo.. Haman ce biti,da srecem neke neobicne zenske..
..
Ali jedna se smijala mom autu.. ?? Zapravo vise njih.. pa sam ja fino jednoj od njih rekao.. onda idemo tvojim autom kad ti vec moj nije dobar
..
A baska to,sto jedna od njih,nema nikakav.. A jedna je bila neka babina shchii.. pa sam svakako pobjegao od nje glavom bez obzira i u galopu.. ! kojeg ce mi takva zena u zivotu!
Ali jedna se smijala mom autu.. ?? Zapravo vise njih.. pa sam ja fino jednoj od njih rekao.. onda idemo tvojim autom kad ti vec moj nije dobar
A baska to,sto jedna od njih,nema nikakav.. A jedna je bila neka babina shchii.. pa sam svakako pobjegao od nje glavom bez obzira i u galopu.. ! kojeg ce mi takva zena u zivotu!
-
t_u_t_n_p_l_0_c_k
- Hronicar foruma

mrtav ladan bi se okrenuo i otisao laganini . . .Pridjes djevojci i onako pricate nekih pola sata i dobijes poruku na mob.Izvadis mob da pogledas poruku i djevojka ti kaze:"Joj kakva ti je to "kanta" od mobitela?".....(meni se desilo pa me zanima kako bi vi reagovali)

.. A pitanje Dzemka.. ??
..
Sve moram jaaa..
Sta bi uradili kad bi vam se ukazala prilika,da se ispalite u evropu.. ali neke obavezice.. sprijecavaju vas.. ??
..
Sve moram jaaa..
Sta bi uradili kad bi vam se ukazala prilika,da se ispalite u evropu.. ali neke obavezice.. sprijecavaju vas.. ??
ne bih se ispaljivala
Å¡ta biste uradili da ste zavrÅ¡ili fakultet a trenutno nema konkursa u vaÅ¡oj struci....ÄÂekali tri mjeseca do izlaska konkursa ili tražili neki obiÄÂan posao, tipa prodavaÄÂa, dok ne izleti neÅ¡to drugo.....a solidno živite i sjedeći kod kuće
Å¡ta biste uradili da ste zavrÅ¡ili fakultet a trenutno nema konkursa u vaÅ¡oj struci....ÄÂekali tri mjeseca do izlaska konkursa ili tražili neki obiÄÂan posao, tipa prodavaÄÂa, dok ne izleti neÅ¡to drugo.....a solidno živite i sjedeći kod kuće
da sam pametan ....poludio bihhhhhhh
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
a sta biste uradili da me sretnete poslije utakmice....u kojoj ce Bosna pobijediti???
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
a sta biste uradili da me sretnete poslije utakmice....u kojoj ce Bosna pobijediti???
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

ev 'vako: srebrniiiii, hoD
idemo slaviti
A sta bi ti tada, a?
A sta bi ti tada, a?
Kuda idu ljudi kao ja ...
uh.........................................ma...uhhhhhh...mmmaaaaaa.......uhhhhhhh
sta cu....uvjek sam bio osjetljiv kad je u pitanju zenski pol pa makar i navijacice heheh
ma...............................evo me zena blijedo gleda ne smijem nista rec hehehe
a da vas neko izljubi u svoj toj euforiji sta biste ucinili....naravno neku suprotboga pola
sta cu....uvjek sam bio osjetljiv kad je u pitanju zenski pol pa makar i navijacice heheh
ma...............................evo me zena blijedo gleda ne smijem nista rec hehehe
a da vas neko izljubi u svoj toj euforiji sta biste ucinili....naravno neku suprotboga pola
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....