![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Nepodopstine
Re: Nepodopštine
DoÅ¡la od mog prijatelja rodica iz Ã…Â vedske i poÅ¡to je kao mala otiÅ¡la tamo, neke naÅ¡e rijeÄÂi ne zna. I kaže on njoj da mu ode do prodavnice kupiti pola kile vagine ali da kaže prodavaÄÂici da je on poslao i ona legenda ode i kaže "poslao me B.... da mi daÅ¡ pola kile vagine ![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
jednom sam ocu stavio onu malu petardu u cigaru i vratio u kutiju.Vec sam zaboravio na to kad odjednom nesto pufffffff...rascvala se cigara ko cabar a otac "sta je ovo u p.m.

Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
Nekada su bili sokovi u kesicama koji su se razmucivali a jedna vrsta je bila zelene boje 
brat je sebi napravio i dok je izasao iz sobe ja sam u istu casu nasuo deterdjent za sudje .
uh, kada je dosao poceo je piti kao da je iz pustinje stigao
cijeli dan nisam smjeo da udjem u stan
a njemu je pjena isla na usta cim nesto progovori
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

brat je sebi napravio i dok je izasao iz sobe ja sam u istu casu nasuo deterdjent za sudje .

![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)

![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

Prije par godina nazvala ja mamu od drugarice ali stavila krpu preko sluÅ¡alice i malo promijenila glas i kažem joj :"dobar dan gospodžo, zovem vas iz poÅ¡te imamo neke smetnje morate izmjeriti kabal od vaÅ¡e utiÄÂnice do aparata"
Kaže mama zbunjeno:"evo samo momenat" i ode da mjeri kad je izmjerila uzela sluÅ¡alicu a ja plaÄÂem od smijeha

Kaže mama zbunjeno:"evo samo momenat" i ode da mjeri kad je izmjerila uzela sluÅ¡alicu a ja plaÄÂem od smijeha
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
jednog dana,tacnije 25.01.78. sam se rodio..ebena nepodopstina sve do dana danasnjeg.....
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...