Misao dana :
Re: Misao dana :
..Ako ste razapeti izmedju ljubavi i obaveze, a puno je zelja.....nezurite ...morate pronaci zlatnu sredinu da bih udovoljili sebi i drugima .....
Uvijek možemo reći nešto što smo prešutjeli, ali nikada povući ono što smo izrekli.
Ima stvari koje necete napraviti dok ne naucite, ali ima i takvih koje necete nauciti dok ih ne napravite.... 

Zivot nije bajka , ali ga mi mozemo usavrsiti tako da bude jedan od njenih kopija... 

sto me neubija, to me ojaca
Nemojte nikada ocajavati..mozda sudbina nije tako okrutna , mozda na drugom kraju svijeta pronadjete nekog ko ima isto uzbudjenje i zelju kao VI.... 
Ovo sam stavila rijeci utjehe za sve one koji su razocarani.. Prije sam citala pricu,..ona izgubila bebu neposredno poslije i muz je napustio...
Na jednoj turneji njih dvoje su se nasli....
Nista licno...
treba pamtiti...

Ovo sam stavila rijeci utjehe za sve one koji su razocarani.. Prije sam citala pricu,..ona izgubila bebu neposredno poslije i muz je napustio...
Na jednoj turneji njih dvoje su se nasli....

Nista licno...

Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 24 Nov 2009 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
voli i bit ces voljen
Ženama je potreban samo jedan mali znak, nagovjeÅ¡taj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim rade same: pate, nadaju se, maÅ¡taju i plaÄÂu."
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...