KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Nemojte misliti da ce Vase probleme resiti neko drugi. Nalazite se u losem drustvu ili pod uticajem laznih namera. Okrenite ledja onima koji Vas zavaravaju.
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
Uzaludno gubite dragoceno vreme osvrnite se oko sebe, jer postoje stvari ili problemi koji su u ovom trenutku mnogo vazniji.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Ni jedan problem se nije rodio sam od sebe , vec su ga stvorili drugi .Ali kad god postoji problem uvijek postoji i rijesenje koje se najcesce nalazi vrlo blizu tog problema....
Kakvi sada problemi..belaji ?..ba..![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

Kakvi sada problemi..belaji ?..ba..
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Pustite da veliko nevereme i bura prodje, potrazite svoj unutrasnji mir pre nego sto se suocite sa spoljasnjim neprilikama. Morate biti dovoljno jaki iznutra.

Los dan za komunikaciju, susrete i intepersonalne odnose. Izbegavajte raspravu, jer mozete biti osramoceni i kritikovani.
Istina se ne moze recima iskazati. Slusajte glas svoga srca i pratite impuls svojih osecanja - necete pogresiti.
Predstoji Vam opasnost, stoga veliki oprez. Jer nije potrebno da pokrecete brdo, ako vec mozete da ga zaobidjete
Ko istinski zraci, taj nema potrebu da blista u drustvu ili da zasenjuje druge. Naucite da pravilno koristite snagu i ono sto imate, ali ne zbog drugih vec zbog sebe.

Iznenadjenjima nikada kraja, provodite se dobro i zadovoljni ste. Medjutim, svemu ima kraja i zato budite u pripravnosti. Treba misliti i na sutra.