KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Nikako da sledite svoj put. Neprekidno se osvrcete za drugima i lako menjate svoje misljenje, zbog toga se ponovo nalazite na pocetku.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Najmanji povetarac duva blago i skoro neprimetno, ali prodire kroz sve nase pore. Cinite i Vi tako, budite blagi i delotvorni. Nemojte uzalud traciti svoju snagu i vreme.

Imacete dovoljno uspeha i srece skoro na svakom koraku. Ipak, Vasa sreca nije potpuna dok ne usrecite one koje volite.
Vasa zelja ce se ispuniti, ali ne onako kao sto ste Vi zamislili. Bicete iznenadjeni, ali i obradovani.
Zlo se ne leci ravnodusnoscu, kao sto se ni problemi ne resavaju odustajanjem. Nemojte sedati na minu, vec naucite da je deaktivirate.
Mudar covek ne prica mnogo, jer zna da reci nisu svemocne. Mudar covek ne obecava mnogo, jer zna da dogadji ne zavise od njegove volje.

Ocekuju Vas dobre vesti. Budite komunikativni i podsticite razlicite dogovore, partnerstvo i udruzivanje. Sreca i uspeh dolaze kroz zajednicko delovanje.
Los dan za komunikaciju, susrete i intepersonalne odnose. Izbegavajte raspravu, jer mozete biti osramoceni i kritikovani.
Ponekad je dobro biti porazen, jer tek tada mozete pravilno da sagledate svoju licnu snagu i mogucnosti. Neka Vas poraz nauci necemu korisnom, jer u tome je vrednost.