a ti sad ne budi lena i banija na rostiljIM_ex je napisao/la:Evo me k'o ranjenik; omotana hladna obloga preko koljena, a ugriz od prije pet-sest minuta je na oko jedan cm iznad ... Bani, sad te ne volim, grrrr

![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
a ti sad ne budi lena i banija na rostiljIM_ex je napisao/la:Evo me k'o ranjenik; omotana hladna obloga preko koljena, a ugriz od prije pet-sest minuta je na oko jedan cm iznad ... Bani, sad te ne volim, grrrr
paparaci je napisao/la:a ti sad ne budi lena i banija na rostiljIM_ex je napisao/la:Evo me k'o ranjenik; omotana hladna obloga preko koljena, a ugriz od prije pet-sest minuta je na oko jedan cm iznad ... Bani, sad te ne volim, grrrr![]()
frcara al ne kod sviju.....neke osobe se ograde od privata...dok ti se ne jave ne mozes im se javiti...neke moras stavit na listu prijatelja da bi mogao sa njima tipkati na pp...nisam ni ja znao do juce a koliko sam dugo tu...beca_jovi je napisao/la:jel se samo toj osobi ne može poslati pp ili ta funkcija nikako ne fercera...
ja ko alisa u zemlji ÄÂuda....pa kad nisam napisala pp ima sto godina...
i sad kad trebam nešto važno, ne MERE
srebrni je napisao/la:frcara al ne kod sviju.....neke osobe se ograde od privata...dok ti se ne jave ne mozes im se javiti...neke moras stavit na listu prijatelja da bi mogao sa njima tipkati na pp...nisam ni ja znao do juce a koliko sam dugo tu...beca_jovi je napisao/la:jel se samo toj osobi ne može poslati pp ili ta funkcija nikako ne fercera...
beca_jovi je napisao/la:srebrni je napisao/la:frcara al ne kod sviju.....neke osobe se ograde od privata...dok ti se ne jave ne mozes im se javiti...neke moras stavit na listu prijatelja da bi mogao sa njima tipkati na pp...nisam ni ja znao do juce a koliko sam dugo tu...beca_jovi je napisao/la:jel se samo toj osobi ne može poslati pp ili ta funkcija nikako ne fercera...
neke osobe "pregone" s tim....ja nikad ne odgovaram na pp onima koje ne znam, ali mi nije palo na pamet da se tako "štitim"...pa ko sam, ili ko si....li ko su, jbt....
ma nije smijesno...vec zalosno...ja znam da se razumijemobeca_jovi je napisao/la:ne bunim se, smiješno mi
srebrni je napisao/la:ma nije smijesno...vec zalosno...ja znam da se razumijemobeca_jovi je napisao/la:ne bunim se, smiješno mi