Neznam sto se ljudi ustrucavaju dati broj.ako se vec poznaju i dugo kontaktiraju.....Za sve solucije ima i rijesenje.ako nesto podje kako netreba...

Ra-Ja je napisao/la:Razmjenila sam par brojeva sa nekim forumasima...Doticni brojevi su se zaglavili u hendiju kojeg nemogu koristiti, tako da nemam ih...A niti skim od tih osoba kontaktiram....![]()
Neznam sto se ljudi ustrucavaju dati broj.ako se vec poznaju i dugo kontaktiraju.....Za sve solucije ima i rijesenje.ako nesto podje kako netreba...
JesamDali ste dali broj?
ehhhhhhhhh problem je sto se ne javljam na nepoznate brojeve i na one koje nemam u imeniku pogotovo ako sam na poslu jer mi je zabranjeno koristenje mob. telefonaIM_ex je napisao/la:@ andro
Zlu ne trebalo, nemoj da se ne bi javio kad vidis neznani broj na displey-u; da znas, snaci cu se za tvoj broj, zatreba li, najozbiljnije (:
JesamDali ste dali broj?
a sta ces ti onda bez broja, ako ga dadnes?srebrni je napisao/la:ma nije mi niko ni trazio mozda bih ja i dao
a sta ces ti onda bez broja, ako ga dadnes?BeCaNkA je napisao/la:srebrni je napisao/la:ma nije mi niko ni trazio mozda bih ja i dao
ja se slažem, ali ona koju sam obradovala za Bajram, ne javlja sevidovita_dzemila je napisao/la:ma ima to i pozitivne strane. recimo lijepo je dobiti na bajramsko jutro sms ÄÂestitku forumaÅ¡a