Misao dana :
Re: Misao dana :
Život je ono što vam se događa dok vi razmišljate o sasvim drugim stvarima.
Da zivot je ovo sto nama se dogadja i kako zivimo?...Zivimo onako kako mi to zelimo!...Zivimo savrseno....... Hvala Dragom Bogu....
A isto, ostavite sebi prostora da razmisljate i o sasvim drugim lijepim vaznim stvarima....

A isto, ostavite sebi prostora da razmisljate i o sasvim drugim lijepim vaznim stvarima....

Sto je covjek zreliji teze se odlucuje, i puno vise razmislja prije nego sto kaze hop.... da skoci... ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Neznam da li se kome treba ovdje opravdavati...
Ako ti za sebe znas i mozes da pises istinu..
Ja itekako znam za sebe i stojim iza svaje izrecene rijeci....
Nemam namjeru nista kupiti,,niti imam sta prodati...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Ako ti za sebe znas i mozes da pises istinu..

Nemam namjeru nista kupiti,,niti imam sta prodati...

" Gledajte: kad žena vidi muÅ¡karca, ako ne pri prvom pogledu, a ono u prvih deset minuta osjeti negdje u sebi Å¡ta bi joj on mogao znaÄÂiti i da li bi ga mogla voljeti. A da bi taj prvi osjećaj mogla sebi protumaÄÂiti i shvatiti ga, potrebno je da proÄ‘e odreÄ‘eno vrijeme...potrebno je da joj date vremena i prostora, jer ne...strpljivci ne misle kako bi ženu zavoljeli nego kako bi je osvojili." O. Pamuk
ÄŒovjek koji može pobijediti druge - jak je; ÄÂovjek koji pobijedi sebe - svemoćan je.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
Zivot ne treba shvatiti isuvise ozbiljno ionako se iz njega jos niko nije izvukao ziv...
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
Necije misljenje je da zivot treba prodeverati...pa pusti mozak na pasu...
Neko ipak zeli nesto u zivotu lijepo doziviti i ostaviti lijepa djela i sjecanje na sebe...
Svako je gospodar svoga tjela i svojih misli...ima pravo da izabira bez tudjeg uticaja...

Neko ipak zeli nesto u zivotu lijepo doziviti i ostaviti lijepa djela i sjecanje na sebe...

Svako je gospodar svoga tjela i svojih misli...ima pravo da izabira bez tudjeg uticaja...

Svojim djelima tj svim mogucim srestvima kroz zivot partner Vam dokazuje ljubav...
Kada ste bolesni ..tada se otkriva stvaran osjecaja prema Vama ....

Kada ste bolesni ..tada se otkriva stvaran osjecaja prema Vama ....