Naravno samoca....uvijek mozes naci druga ili drugaricu za razgovor ako pozelis...
Samoća ili bilo ko
Re: Samoća ili bilo ko
Neznam ko bi se odlucio da bude bilo skim....I zaista mi je cudno pitanje....
Naravno samoca....uvijek mozes naci druga ili drugaricu za razgovor ako pozelis...
uvijek u životu se može "probrati" da ne moraš biti sam...
a ovo "bilo ko" širok je pojam....naravno da nećeš krenuti "odreda", izabraćeš sebi...
a ovo "bilo ko" širok je pojam....naravno da nećeš krenuti "odreda", izabraćeš sebi...
Definitivno samoca. Ne mogu sebe zamisliti da s nekim provodim vrijeme(zivot) samo zato da ne budem sama
samoca nemogu biti sa svakim..
Ja nikad nisam sama , kod mene stalno zurka u glavi 
http://www.youtube.com/watch?v=Rdgmzoqc5xc
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
- divlja__ruza
- Ucesnik diskusija

Samoca!!
- carobnjak_iz_voza
- Svakodnevni prolaznik

Sad cu ja malo filozofirati
Covijek je drustveno bice ali je samoca njegovo osnovno stanje.Mozes se osjecati usamljen i kad si sa nekim,a najvise se ljudi osjecaju sami bas kad su u vecim skupinama ljudi(u busu,stajanje u redovima itd) I Merlin kaze u onoj pijesmi.."sam,na svijetu sam si uglavnom..sam si,zajedno samnom..Ali da se ne sjbmo skroz
..ima i ona "ljubav je kap srece na dnu mora gorcine,ali ljudi uvijek zarone po tu kap..bez obzira na more ![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
Pa sad ako ste mnoge izmjenjali i otkrili negativnosti...onda je vase misljenje na mjestu...
Znam da se ljudi mijenjaju! ali za ove ljude do kojih mi je bilo stalo poznajem dobro i znam da nepostoji nista tako drasticno da se nebih mogli slagati i u duetu....
Za one sa kojima sam imala lose iskustvo i da li sam ..nesjecam se tih uopste....![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Znam da se ljudi mijenjaju! ali za ove ljude do kojih mi je bilo stalo poznajem dobro i znam da nepostoji nista tako drasticno da se nebih mogli slagati i u duetu....
Za one sa kojima sam imala lose iskustvo i da li sam ..nesjecam se tih uopste....
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma