KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Cak i one najlepse pescane dvorce odnose morski talasi. Uzaludno je kovati velike planove, dok za njih ne postoje dobri uslovi i sredstva.
Strah od neuspeha je najveci neuspeh! Ako se plasite da necete uspeti u svojim namerama, onda postajete rob licnih zabluda. Treba Vam vise hrabrosti.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Sve je prolazno, jer vreme tece. Sve sto pocne mora i da se zavrsi. Da li je kraj jedne faze pocetak nove? Nemojte ziveti na "rusevinama proslosti".
Pratite znakove pored puta i necete zalutati. Vase srce vidi ono sto oci ne vide, stoga neka Vas vode osecanja ili intuicija.
Suvise strogo ocenjujete necije ponasanje i pronalazite razlicite zamerke. Niste u pravu, jer istina je negde na sredini. Nemojte zabadati glavu u pesak.
Danas budite optimista, ali se uzdrzite od nerealnih ocekivanja. Morate imati "pokrice" za ono sto cinite i ocekujete od drugih.
SRECA JE NA VASOJ STRANI ; PREOSTAJE VAM JOS SAMO DA OKUSATE NJENE DOBRE STRANE.
NE PLASITE SE JER HRABRE SRECA PRATU...
Vidi se da je bozicni kolacic...![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
NE PLASITE SE JER HRABRE SRECA PRATU...

Vidi se da je bozicni kolacic...
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Dovoljan je samo jedan kamicak, pa "da srusi carevu kociju". Nista nije toliko mocno ili veliko da za njega nema "leka", kao ni da se na njega ne moze uticati.