Hoce Nella samo ih zeli svim srcem...ja sam zelio i one koje u ovom materijalistickom svijetu nazivaju "nerealne" pa sam ih opet ostvario...nemoj da posustanes..NIKAD!!nella26 je napisao/la:Uglavnom želim stvari za koje postoje realne mogućnosti za njihovo ostvarenje, mada se nekad ni kao takve ne ostvare
Zelje i mogucnosti???
Re: Želje i mogućnosti???
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
Pa neke sam stvari stvarno srcem željela i nisu se ispunile, nisam nikad odustala i ne odustajem ali valjda imaju neke koje se jednostavno nikad ne ostvarestring je napisao/la:Hoce Nella samo ih zeli svim srcem...ja sam zelio i one koje u ovom materijalistickom svijetu nazivaju "nerealne" pa sam ih opet ostvario...nemoj da posustanes..NIKAD!!nella26 je napisao/la:Uglavnom želim stvari za koje postoje realne mogućnosti za njihovo ostvarenje, mada se nekad ni kao takve ne ostvare
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Moje zelje nisu bile nikada velike...ili sam zeljela uvijek ono i onoliko koliko je u mom domenu da se ostvare..
Nesjecam se da sam ikada nesto zeljela a da mi se nije ostvarilo...
Jedino nekad davno kada sam bila mala ,zeljela sam da kupim cipele sa potpeticom,ali roditelji nisu htjeli namjerno da ih kupe smatrajuci da sam jos dijete da nosim takve cipele ,iako su moje vrsnjakinje nosila...Niukom slucaju nisam bila tuzna i zalosna zbog neostvarene zelje, jer su mi kupili mokasinke koje su meni isto tako odgovarale
Nesjecam se da sam ikada nesto zeljela a da mi se nije ostvarilo...
Jedino nekad davno kada sam bila mala ,zeljela sam da kupim cipele sa potpeticom,ali roditelji nisu htjeli namjerno da ih kupe smatrajuci da sam jos dijete da nosim takve cipele ,iako su moje vrsnjakinje nosila...Niukom slucaju nisam bila tuzna i zalosna zbog neostvarene zelje, jer su mi kupili mokasinke koje su meni isto tako odgovarale

mislim da sam uvijek bila skromna... kad bi me neko pitao želim li milione ili sve Å¡to mi treba za prosjeÄÂan i normalan život, izabrala bih ovo drugo...
ali, ko će me pitati
bez zezanja...lijepo je imati snove i želje, jer ako ih nemaÅ¡ ne možeÅ¡ ni oÄÂekivati da ti se ispune...i kad imaÅ¡ sve u životu, uvijek treba težiti tome da imaÅ¡ neku sitnicu koja ti je na umu, ÄÂije bi te ispunjenje usrećilo...
Å¡ta je ÄÂovjek bez ijedne želje...postoji li takav??
mogućnosti su takve kakve jesu...ali Å¡to je želja jaÄÂa, mogućnost ostvarenja je veća...samo treba biti realan...
ali, ko će me pitati
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
bez zezanja...lijepo je imati snove i želje, jer ako ih nemaÅ¡ ne možeÅ¡ ni oÄÂekivati da ti se ispune...i kad imaÅ¡ sve u životu, uvijek treba težiti tome da imaÅ¡ neku sitnicu koja ti je na umu, ÄÂije bi te ispunjenje usrećilo...
Å¡ta je ÄÂovjek bez ijedne želje...postoji li takav??
mogućnosti su takve kakve jesu...ali Å¡to je želja jaÄÂa, mogućnost ostvarenja je veća...samo treba biti realan...
Ev , ja ću te pitatibeca je napisao/la:
ali, ko će me pitati![]()
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
InaÄÂe , nemam želja, koje prevazilaze mogućnosti
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- crnka35
- Ucesnik diskusija
- Lokacija: "Bogati su oni koji nemaju želja, a prosjaci su oni koji stalno hoće imati još više."
sve su zelje moguce, samo ih treba cvrsto zeljeti truditi se i boriti za svoj cilj!!!!!
"Sto ne boli to nije zivot, sto ne prolazi to nije sreca."
Sve sto zelim nisam u mogucnosti da ostvarim.......... ![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
![wink [wink.gif]](./images/smilies/wink.gif)
boze zdravlja i malo srece ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....