![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Obratite paznju na nova poznastva i kontakte. Neko ce Vas fascinirati svojom pojavom ili ce na Vas ostaviti pozitivan utisak, a to je dovoljno za dobar pocetak. ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

Nema razloga da se plasite poraza, ali ni da verujete u licni uspeh. Sve se nalazi na sredini izmedju dve krajnosti, a Vi na tankoj ivici. Pazite kako hodate i kako se ponasate. Prihvatite da malo povijete svoja ledja,
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Ocekuju Vas dobre vesti. Budite komunikativni i podsticite razlicite dogovore, partnerstvo i udruzivanje. Sreca i uspeh dolaze kroz zajednicko delovanje.

Potrebni su Vam samodisciplina i potcinjavanje odredjenim pravilima. Ne mozete biti uspesni, ako se ne pridrzavate odredjenih pravila.
Onaj ko pravilno vlada sobom, taj je jaci u bilo kojoj borbi. Podsticite kod sebe koncentraciju i snagu volje. Zadrzite miran duh i protivnika gledajte pravo u oci.
Nije trenutak da se koristite snagom, jer nemate je dovoljno. Dobrota i neznost ponekad daju bolje rezultate.
Nema razloga da se plasite poraza, ali ni da verujete u licni uspeh. Sve se nalazi na sredini izmedju dve krajnosti, a Vi na tankoj ivici. Pazite kako hodate i kako se ponasate. Prihvatite da malo povijete svoja ledja, jer to je dobro za mentalno zdravlje, a nakon toga dobicete zelju da se ponovo ispravite i uzdignete. 

http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

Ljubav je oko Vas ili pred Vama. Zavisi sta ocekujete i koga zelite. Slobodno zakoracite u susret novoj sreci i osmehujte se lepim stvarima koje su oko Vas.