hahaha, gle, stvarno, jede te ocima ... ama, sto li se to znojis toliko, da mi je znatimrki62 je napisao/la:Hahahaha, ma ja se nikad ne trudim , one mene vode , zar ne vidiš da ja jedem a ona ne
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)

hahaha, gle, stvarno, jede te ocima ... ama, sto li se to znojis toliko, da mi je znatimrki62 je napisao/la:Hahahaha, ma ja se nikad ne trudim , one mene vode , zar ne vidiš da ja jedem a ona ne
Ama kontam, stoga te tu i "prozvah" ... ma' ... sh'ash ... sta te gabri, imas alternativu hahahmrki62 je napisao/la:Pa ja kad jedem , meni je vruće a kad radim , onda me zebe - kontaš
ne zamjeram, i ja sam tebesrebrni je napisao/la:ma nek si Ti dosla makar ja sam jeo ove cokoladne napolitanke koje su sad preda mnom...mmmm njam njammm
a mogla bi i Ti al se stidis hhehhee
et jednom od dragosti....ne zamjeri
Znas, nije bas da nemam ni malo srca, zao mi ih bas toliko moriti, mogli bi se rasplakati pa bi mi ih valjalo tjesiti, suze im brisati, jasta cu hahahMINJA je napisao/la:jooooooooooooj ma gdje ti je nasa skola.......kazi,ma boli me ev..tacno ovdje.Ma ne mogu stvarno ni prstom maknuti
![]()