Sta vas je danas nasmijalo???...............

Poruka
Autor/ica
Emmi
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

Re: Sta vas je danas nasmijalo???...............

#1546 Post Postao/la Emmi »

nista
slika

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1547 Post Postao/la beca »

nick sexytyp

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1549 Post Postao/la im_ex »

Interesantan je ovaj, kako ih ja najcesce nazivam, rajhovski narod. Slusaj najsvjeziji primjer:
ev', prije minut, dva, na pismen nacin okoncah razgovor, vodjen na pragu; naime, doshO tip, pripadnik boraca za zastitu shuma i zelenih povrsina njihove Östereich. Poceo on meni pravu prezentaciju, te, obzirom da je suvisna a i smrzoh se (maica mi kratki rukavichi), nadjoh nacin da ga skratim:" Ukratko, kako mislite da vam pomognem?Finansijski?" Smjeska se, kima potvrdno glavom, dodajuci da on licno s tim nema nista, odnosno, njemu bi bio stran moj konto, bla, bla.
Prekidam ga i opet, ama zima mi hahah [Happy.gif]: "Svejedno. Za takvo sto, nedovoljno je moje mjesecno primanje. Vi se trebate naci na vratima rajhovaca, oni su puni love" .
[Happy.gif]
Kaze:"Ali, na zalost, oni nemaju interes za takvo sto".
[Happy.gif]
Dodajem:
"Znam, znam, ali, koristite se metodom javne kritike prema rajhovcima_nezainteresovanovcima :lol:, a medijskim putem, tv, Zeitung, usw!"

S osmijehom, iako osjetno razocaran a i iznenadjen hahah, zahvali mi tip na savjetu, i zazeli mi baldes Besserung slika

[laugh.gif]
Kuda idu ljudi kao ja ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1551 Post Postao/la im_ex »

Jutros, u bolnici, na krevet tik do stola nad kojim je bila polozena moja desnica za novo gipsiranje, lijeze nizeg rasta zenska (ima viska kg), uganula noge, sta li ... uglavnom, odgoljena joj je desna noga
(a ima one debele, fudbalerske noge, znas :lol: )
dr joj polaze dugu usku sinu /od prsta do iznad koljena preko koje ce doci deblji sloj bandazhe.
Ona, onako zavaljena, ne vidi sta joj se radi, pa pita sta ce joj raditi.
Kaze dr:" Nista. Samo cemo vam sad zamijeniti obe noge novim" [laugh.gif]

nermin01
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#1552 Post Postao/la nermin01 »

cistio ficu 20 min..od snijega..ruke se zaledile..sam se sebi smijo kasnije.. [laugh.gif]
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....

Emmi
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#1555 Post Postao/la Emmi »

moj sincic, mi prespali jutros i ja ga budim hajde brzo duso zakasnili smo kaze ma nemogu da ustanem ja sam budan al mi noge jos spavaju........
slika

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#1557 Post Postao/la andro »

Jucer tip naleti sa vozilom na radar i kaze nakon zaustavljanja " hvala bogu " vec danima pokusavam da me uhvatite . Svi mi kazu da lose i sporo vozim , pisi kaznu da im ja pokazem ko je Å umaher . ( prekoracio je brzinu 55 km/h , i dobio 100 KM i mjesec zabrana upravljanja ) [eusa_wall.gif] u jednom momentu pomislio sam da mu zovem slika kakvih sve idiota ima [oha.gif]
slika
slika

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1558 Post Postao/la im_ex »

andro je napisao/la:Jucer tip naleti sa vozilom na radar i kaze nakon zaustavljanja " hvala bogu " vec danima pokusavam da me uhvatite . Svi mi kazu da lose i sporo vozim , pisi kaznu da im ja pokazem ko je Å umaher . ( prekoracio je brzinu 55 km/h , i dobio 100 KM i mjesec zabrana upravljanja ) [eusa_wall.gif] u jednom momentu pomislio sam da mu zovem slika kakvih sve idiota ima [oha.gif]
[laugh.gif]
samo jedan od dokaza da ne zaostajemo za svijetom
:lol:

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#1560 Post Postao/la nella26 »

vidovita_dzemila je napisao/la:stavio neki tip sliku od poznatog meksičkog glumca, nelinog ljubimca, glumeći da je to on, a nick mu volim lijepo [Happy.gif]
ja mu napisala gdje si juan miguel gdje ti je marichy kad mi neka cura šalje poruku e nek si ga provalila meni rekao da je njegova slika i da se nikad ne bi kitio tuđim perjem [Happy.gif]
Joj Džemila zaljubljena sam u Wiliama [inlove.gif] :lol: ima nova serija na pinku u 17h sati on glumi a serija je bolja od Maričuji.
A tom sam liku htjela napisati gdje baš nađe mog dragog da stavi njegovu sliku na svoj profil
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

Odgovori