KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Imacete dovoljno uspeha i srece skoro na svakom koraku. Ipak, Vasa sreca nije potpuna dok ne usrecite one koje volite.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Uspeh, moc i pobeda deluju omamljujuce. U sustini najvazniji je sadasnji trenutak, ali nije i dovoljan. Danas je "put" u bolje i lepse sutra.

Nemojte zaboravljati da se kod Vas krije "kljuc" svih Vasih zagonetki ili problema. Ali taj kljuc je uvek dobro sakriven. Obicno ljudi ga nikada ne pronadju, a jos redje ga i traze.
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
Vodite racuna o svom zdravlju jer psihicki napor djeluje na vas razdrazujuce,
Odmatajte se imajte vremena za opustanje i rekreaciju...
A kljuc mi je u dzepu mog kaputa...![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Odmatajte se imajte vremena za opustanje i rekreaciju...

A kljuc mi je u dzepu mog kaputa...
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Nalazite se na raskrsnici, trenutak je da se opredelite samo za jedan put ili resenje - dobro razmislite, jer nece biti povratka unazad.
Lukavstvo i diplomatija su bolje strategije od otvorenog rata. Budite promisljeni i nadmudrite svog protivnika, iznenadite ga i koristite svoje najjace oruzje.

Zlatno pravilo glasi: kako je gore tako je i dole! Ako imate dobru ideju onda radite na konkretizaciji, nemojte biti lenji ili usporeni.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
ono sto je ocigledno ponekad se zanemaruje,Izgubili ste se u sumi i vise ne vidite svoje drvo.Gledate suprotno od dobrog resenja...
Sutra cu ponijeti kompas, da nezalutam ponovo...![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

Sutra cu ponijeti kompas, da nezalutam ponovo...
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Obratite paznju na nova poznastva i kontakte. Neko ce Vas fascinirati svojom pojavom ili ce na Vas ostaviti pozitivan utisak, a to je dovoljno za dobar pocetak.

Svet oko sebe bojite u one boje koje se Vama dopadaju. Nalazite se u sukobu sa svojom okolinom, zato sto se plasite da priznate svoju nemoc pred osecanjima - koja u Vama pobudjuje jedna osoba.