malo pre slazem neku papirologiju a mali navalio da pravimo tortu.......kazem mu kad zavrsim posao onda.........i ode od mene kad sam usla u njegovu sobu izbusio sve carape i zakacao u mape.........
Moj sin me moli vec dugo da mu kupim ribice i akvarijum......kazem mu ja duso kad budes veci i znao da se brines za njih onda akoBogda cu da ti kupim.........kaze mama ja se znam brinuti za njih svaki dan cu im sipati vrucu vodu u akvarijum da se neprehlade......... Dobar argument morat cu mu kupiti
bila u supermarketu i vodi zena kera...ali nije bio svezan ...mimoilazimo se kada ker zaokrenu i podje za mnom....niti zena niti ja nismo primjetili sta se desilo...
Tek kada je pocela TRCATI zvati ga svatila sam da taj ker ima gazdu..mislila sam da je pusten i hoda sam...NEMILO je krenuo ponovo za njom...
Pa da i ker zna otici od gazde ako gazda nije dobar...
neko je izbrisao moj post o onom cuki koji je krenuo za mnom ostavivsi gazdaricu ..
Vrzmao se oko mijih nogu..i bas sam se sagela misleci da nema vlasnika i rekla; mas bube jedno ,pa nevolim ja cuke,a bas bih te sada uzela....
zadovoljno je vrtio repicem, a kada ga je gazdarica pozvala nerado je krenuo za njom...
Juce mi je donijelo osmjeh ,jedna macka sive boje,jako velike dlake...vrsta nepoznata , a vlasnici joj zive na dnu moje ulice...
Samo sam je jedno ljetos slucajno pomilovamla .i ona od tada kada god naidjem pocne se motati oko mojih nogu...U tim momentima stalno gledam da je nedajboze sta nezgazi....
Posto je sada zima i vjerovatno je gazde nepustaju vani ,zbog snijega ,,ali juce me je cekala ,i po starom obicaju presla ulicu i ceka da joj se javim...
Zivotinja zna ko mu je prijatelj a ko ne...Ko voli zivotinje taj voli i ljude...
Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 21 Feb 2010 02:04, ukupno mijenjano 1 put.