Ljubav na prvi pogled?
IrMa-26 dali ti to imas iskustva pa tako kazes neznam ali moje iskustvo
i iskustvo mase ljudi potvdjuje da ljubav na prvi pogled postoji.
Kako mozes definisati moje osjecaje kada nisi u mojoj kozi,kada nemas
moje srce, moju dusu. Kako mozete kako smijete ko vam dozvoljava da ubijate ono u meni sto postoji ,nema niko pravo ,to mi niko od vas nije
dao poklonio ili usadio,svatas. koga ja to ubjedjujem i zasto???
i iskustvo mase ljudi potvdjuje da ljubav na prvi pogled postoji.
Kako mozes definisati moje osjecaje kada nisi u mojoj kozi,kada nemas
moje srce, moju dusu. Kako mozete kako smijete ko vam dozvoljava da ubijate ono u meni sto postoji ,nema niko pravo ,to mi niko od vas nije
dao poklonio ili usadio,svatas. koga ja to ubjedjujem i zasto???
:biggrin:
Polagano nemoj tako zadihano
Ja uzimam to s svoje strane gledista iskustva i razuma na to imam pravo
Nikoga nisam citirala niti replicirala zbog toga easy... :-k
To sto si ti zaljubljive prirode ili lakog misljenja uopste vam ne usporavam ni tebi ni drugima
Zivi i dalje u svom stereotipu
Imas mahanje
Polagano nemoj tako zadihano
Ja uzimam to s svoje strane gledista iskustva i razuma na to imam pravo
Nikoga nisam citirala niti replicirala zbog toga easy... :-k

To sto si ti zaljubljive prirode ili lakog misljenja uopste vam ne usporavam ni tebi ni drugima
Zivi i dalje u svom stereotipu

Imas mahanje
Zadnja izmjena: irma26, dana/u 17 Aug 2008 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
:huh: Rekla sam to je misljenje drveni ljudi.sorry tu vam nemogu pomoci, valjda to u genima imamo.
Ako do sad nisi imao iskustvo, neces ga niti imati nikad u zivotu.Sve zena svijeta nisu na forumu , a muskarci ionako nevole o tome pricati valjda se stide?ovdje je samo nekolicina koja daje svoje komentare. Eh sto se ja sada razlikujem od vas medju vama. Ma nema veze. :ballbounce:
Ako do sad nisi imao iskustvo, neces ga niti imati nikad u zivotu.Sve zena svijeta nisu na forumu , a muskarci ionako nevole o tome pricati valjda se stide?ovdje je samo nekolicina koja daje svoje komentare. Eh sto se ja sada razlikujem od vas medju vama. Ma nema veze. :ballbounce:
To se meni obraæa¹ da li sam imao iskustva?©to se tièe ljubavi na prvi pogled ne i sumnjam da æu ikada imati....A ti ako si po prirodi lako zaljubljiva to je tvoj problem ja nisam i to sam rekao i takvi ljudi zbog toga nisu drvensuzi....A niko ovdje i ne ka¾e da mo¾e ¾ivjeti sa nekim i ne voliti ga,i ljubav definitivno postoji samo ¹to to nije ono odma èim je vidim.... [-X [-X