KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Najlepsi poklon koji nekome mozete dati, je sposobnost da velikodusno dajte sebe! Usrecite druge i bicete srecni.

Najveci bedemi se mogu srusiti iznutra..nemojte zavaravati sebe ,opasnost dolazizi iznutra....
Iznutra znam da je sve ok...ali svana u okolinu nisam sigurna,setkaju sumnjivi tipovi..![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

Iznutra znam da je sve ok...ali svana u okolinu nisam sigurna,setkaju sumnjivi tipovi..
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Onaj ko veruje da se dobre i lepe stvari desavaju drugome, obicno prodje pored svoje srece i ne prepoznavsi je.
Ako pobednik nevidi porazenog ,onda je to velika "kazna"
Nije sustina u tome biti na pocasnom mestu , jer sa vrha se najlakse pada, a pad moze biti lom....
Tako ja to ..kod ociju kao bez ociju...![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Nije sustina u tome biti na pocasnom mestu , jer sa vrha se najlakse pada, a pad moze biti lom....

Tako ja to ..kod ociju kao bez ociju...
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Zlatno pravilo glasi: kako je gore tako je i dole! Ako imate dobru ideju onda radite na konkretizaciji, nemojte biti lenji ili usporeni.

Covek koji ima svoje principe i jasan cilj pred sobom; i pridrzava ih se, ne moze izgubiti bitku na bilo kom polju. Najjaca tacka oslonca i snage je u Vama.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Nema razloga da se plasite poraza, ali ni da verujete u licni uspeh. Sve se nalazi na sredini izmedju dve krajnosti, a Vi na tankoj ivici. Pazite kako hodate i kako se ponasate. Prihvatite da malo povijete svoja ledja, jer to je dobro za mentalno zdravlje, a nakon toga dobicete zelju da se ponovo ispravite i uzdignete.
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

Lako cete shvatiti sustinu stvari ili istinu, tek kada ona postane Vase orudje. Istina je najjaca i zato mnogi nemaju snage - da se late tog orudja ili oruzja!
Nemojte dozvoliti da Vam Neko ili nesto pomuti razum.
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

Naucite da jednom "otvorenu bocu treba i popiti" - da zapocetu temu treba i zavrsiti. Odlaganjem ne mozete nista postici, sem jos veceg udaljavanja od resenja. ![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)

Danas nebudite samo dobri Vec " najbolji " mora te se truditi da zasenite svoju okolinu. Ocekuje Vas uspeh... ![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)