Da grga u pravu si primjer volim ja svoje djete vise od Gospodara a On i mene i djete stvorio moj Gospodar je djete jer ga volim vise od Gospodara.Ja zudim za parama a nedjelim ih sa bracom i samo daj mi jos onda je moj Gospodar novac itd a vjruj grga uzmi bibliju i kur'an pa pouci i to je savjet moj za sve jer ja sam nasao smiraj duse jer kaze hadis hrana za tjelo je med mlijeko itd a za dusu kuran i to se mora balansirati jer ako hranimo tjelo a zapostavimo dusu osjecacemo prazninu pomisljacemo na svasta bez vodilje mozemo i pogrijesit i to katastrofalno.GRGA je napisao/la:Ateizam i to je jedna vjera!Tko malo bolje promisli shvatit će što sam htio reći!
Ateizam-zasto?
Re: Ateizam-zasto?
Re: Ateizam-zasto?
Tad se je država tek stvarala i nije bila ni sekularna ni vjerna niti civilizovana.beba80 je napisao/la: Da ako je ovo a jeste sekularisticka drzava onda se ne zivi na nacelu serijata il nacelu vjerskih zakona vec na nacelu ateistickih ubjedjenja a to je zakon serijata kaze pucao si u covjeka ako on prezivi nek prezivi i onaj ko je pucao ako ne prezivi moze se i on istom mjerom ubiti al bolje je da mu se oprosti uz otplatu porodici.A u ateistickoj drzavi kaze kaznice se uslovno il zatvorom il uzece neko pare pa cemo ga oslobodit .znas li koja je ovdje razlika?
Rat su stvorili nacionalistiÄÂki vjerski fanatici al se oni nisu borili , već su narod na osnovu vjerskog fanatizma zavadili , pa su im naredili da se posvaÄ‘aju , potuku , pobiju i na kraju da svako svoju ranu liže .
Nigdje nacio - vjerski fanatici ni jednom društvu dobrog nisu donijeli.
Razlika je ogromna, uvijek je vjera bila umiješana u svim ratovima - pogledaj malo Povijest i sve će ti biti jasno .
Čak i sam napad na Iraq je bio uz pomoć vehabijskog vodstva S. Arabije , jer da USA nije imala zeleno svjetlo , Iraq nikad ne bi bio napadnut.
Ja se toplo nadam da si upoznat koliko vehabije iz S.Arabije mrze šiite iz Iraqa , nemoj da ti ja ovdje pišem romane
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!