KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Ljubav Vam je mnogo potrebnija nego, sto ste spremni to glasno i da priznate. Cega ili koga se plasite? Srecni ste ako umete da volite, nemojte skrivati svoja osecanja.

Niko nije nedodirljiv, pa ni Vi.
Iznenadicete se onda kada to budete najmanje ocekivali.
Desice se ono sto ne ocekujete.
Iznenadicete se onda kada to budete najmanje ocekivali.
Desice se ono sto ne ocekujete.
COVJEK KOJI IMA SVOJE PRINCIPE I JASAN CILJ PRED SOBOM ; I PRIDRZAVA IH SE; NE MOZE IZGUBITI BITKU NA BILO KOM POLJU: NAJJCA TASKA OSLONCA I SNAGE JE U VAMA....
To i sama znam...![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)

To i sama znam...
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Obratite paznju na nova poznastva i kontakte. Neko ce Vas fascinirati svojom pojavom ili ce na Vas ostaviti pozitivan utisak, a to je dovoljno za dobar pocetak.

Onaj ko pravilno vlada sobom, taj je jaci u bilo kojoj borbi,Podsticite kod sebe koncentraciju i snagu volje .Zadrzite miran duh i protivnika gledajte pravo u oci.. 

Kolo srece se okrece, jer ono sto je bilo dole uskoro ce biti gore. Budite u pripravnosti i spremni na "novi pocetak".
I najaci bedem ili kuca se moze srusiti iznutra. U sustini najveca opasnost uvek dolazi iznutra, a ne spolja. Nemojte zavaravati sami sebe.

Ljubav je oko Vas i pred Vama ,zavisi sta ocekujete i koga zelite.Slobodno zakoracite u susret novoj sreci i osmjehnite se lijepim stvarima koje su oko Vas...
odoh ja kroz prozoz skociti u susret noci...

odoh ja kroz prozoz skociti u susret noci...

Negde ste pogresili, tako da su sadasnja desavanja posledica ili produkt prethodnog ponasanja. Budite strpljivi, jer sledi uskoro "novi pocetak".
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Vasa zelja se jos uvek ne moze ispuniti. Nemate sve potrebne uslove. Radite na sebi i na samousavrsavanju.
Izvucite pouku iz ove poruke: alga se hvata za stenu da bi prezivela, a ne da bi i ona postala stena; ona se ne brine kako ce odoleti talasima, jer se sjedinjuje sa stenom.

Predstoji Vam opasnost, stoga veliki oprez. Jer nije potrebno da pokrecete brdo, ako vec mozete da ga zaobidjete.

Pad ponekad znaci i uspeh, sve zavisi na koji nacin tumacite odredjene stvari i dogadjaje. Neka Vas poraz uci i celici, jer svako iskustvo je dragoceno.
Bez suprotnosti nema napretka. Kako biste inace znali, sta je dobro ili lose? Idete tezim putem do uspeha, ali vazno je da ne odustajete
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...