Šokantno otkriće: Tito je umro kao musliman?!
Re: Šokantno otkriće: Tito je umro kao musliman?!
cetitam i ja!!! 

Svašta će ljudi pisati , samo ne bi li popravili svoj rejting ![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

ne trebas biti ironican! na neozbiljnu temu ostavim neozbiljan komentar. po ovome moglo se pokopati tita i kao katolika,jevreja,budista...mrki62 je napisao/la:Svašta će ljudi pisati , samo ne bi li popravili svoj rejting
nema to veze ni sa kakvim "rejtingom." pogotovo ne na internetu!
Ne na internetu , već neko želi biti ponovo u javnosti - autor teksta.nema to veze ni sa kakvim "rejtingom." pogotovo ne na internetu!
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Svašta se napiše,nek vjeruje tko hoće..Ipak je to smješno!
Da je tako bilo i ako je bilo...
Neznam da li bi pisali i iznalazili kojekakve stvari ...kada on nije ziv ,a mrtve duse neprogovaraju...
Ali veoma je zalosno sada poslije toliko godina , pretresati neciji zivot..ne neciji nego zivot jednog velikana -Legende....
Ostaviti mrtve duse da pocivaju u miru...![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)

Neznam da li bi pisali i iznalazili kojekakve stvari ...kada on nije ziv ,a mrtve duse neprogovaraju...

Ali veoma je zalosno sada poslije toliko godina , pretresati neciji zivot..ne neciji nego zivot jednog velikana -Legende....
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Ostaviti mrtve duse da pocivaju u miru...
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Ja sam ÄÂuo da je tik pred smrt ÄÂitao sportske novosti i kad je vidio da je Dinamo izgubio,samo je joÅ¡ uspio izustiti..Jebi gaaaaaa..ah
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
mrki, obrati paznju na ovaj pasus.
sumnjam da je to neka patka ili sprdnja, jer to nije mala stvar! s takvim stvarima se ne igra. ovdje se opisuje rezultat tog istrazivanja.
a Allah dragi opet najbolje zna!
za mene je Tito bio i ostao legenda!
ako je ovo stvarno istina - neka mu je rahmet dusi i da mu Allah dragi dzennet lijepi podari!
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
znaci ne radi se uopste o rejtingu osobe na koju ti mislis.Mic_Sokoli je napisao/la: U potrazi za pravom istinom o Brozovom grobu, Pressmagazin je u dokumentaciji Radio Beograda doÅ¡ao do ekskluzivnog snimka razgovora sa nekadaÅ¡njim beogradskim muftijom Hamdijom Jusufspahićem od prije desetak godina, gdje je muftija u svojoj ispovjesti o druženjima sa predsjednikom SFRJ prvi i jedini put izgovorio najveću tajnu koju je ÄÂuvao - Tito je umro kao musliman! Vjerodostojnost snimka potvrdio je autor intervjua, koji nije želio da mu se spominje ime. Jusufspahić je opisao susret sa Titovim Å¡efom kabineta Berislavom Badurinom, nedugo nakon Å¡to je izdahnuo "najveći sin naÅ¡ih naroda i narodnosti".
sumnjam da je to neka patka ili sprdnja, jer to nije mala stvar! s takvim stvarima se ne igra. ovdje se opisuje rezultat tog istrazivanja.
a Allah dragi opet najbolje zna!
za mene je Tito bio i ostao legenda!
ako je ovo stvarno istina - neka mu je rahmet dusi i da mu Allah dragi dzennet lijepi podari!
![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
Racipaci,............... paparaci ,...............
E sad ,........... kojeg snimka , ÄÂega ba ?Vjerodostojnost snimka potvrdio je autor intervjua

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
kako kojeg snimka hebem ga ja?!
pa snimak tog intervjua! znaci tip koji je odrzao intervju sa tim efendijom potvrdio je vjerodostojnost tog snimka, samo sto zeli ostati anoniman. jel sad jasnije?!
pa snimak tog intervjua! znaci tip koji je odrzao intervju sa tim efendijom potvrdio je vjerodostojnost tog snimka, samo sto zeli ostati anoniman. jel sad jasnije?!
Eto , ja sam neki dan sa titom bio ovdje u sLOVEniji, jedan ÄÂovjek je snimio i garantuje na vjerodostojnost - samo želi biti anoniman , jer ipak ÄÂojk ne želi u javnost sa takvom viješćupaparaci je napisao/la:kako kojeg snimka hebem ga ja?!

aha,oprosti,mislio sam da je tvoj post bio upucen meni!mrki62 je napisao/la:Ne na internetu , već neko želi biti ponovo u javnosti - autor teksta.nema to veze ni sa kakvim "rejtingom." pogotovo ne na internetu!

- Bausstelac
- Svakodnevni prolaznik
ovo je Glupost godine......ako je bio Musliman,covjek poput njega koji je imao svu moc u drzavi,uradio bi nesto za ravnopravnost Muslimana.......uostalom lista islamskih intelektualaca poput Huseina Dzoza i Mlade muslimane,koji su ubijeni po njegovom naredbom svedoci skroz suprotno od ovoga sto je u ovom tekstu navedeno......
"Smrt je jedna,pa zato neka bude na Allahovom putu"
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Mozemo samo naglabati, pa i gluposcu godine to nazvati, a i vjerovati da je istina.
To sto Baustelac pomenu, ne mora biti mjerilo, moguce da se pred samu smrt zvanicno opredijelio za Islam, kad se zabavio o sebi.
mah ... svejedno mi, ustvari
To sto Baustelac pomenu, ne mora biti mjerilo, moguce da se pred samu smrt zvanicno opredijelio za Islam, kad se zabavio o sebi.
mah ... svejedno mi, ustvari
Kuda idu ljudi kao ja ...