estakvirullahiRa-Ja je napisao/la:
Ja bih pokupila torbu i sve mu ostavila...cak i djecu...Bas je lijepo i lahko kupiti cokoladu ..i kada hoces da ih vidis samo pruzis pokloncic..![]()
Sta bi radili ako vas zena/muz vara?
Re: Sta bi radili ako vas zena/muz vara?

cekam ga iza vrata 

kako reÄÂe moja Å¡efica
varaj me, ali ako saznam nećeÅ¡ imati ÄÂim
sigurna sam da bih ga udavila (malo je reći)
varaj me, ali ako saznam nećeÅ¡ imati ÄÂim
sigurna sam da bih ga udavila (malo je reći)
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

Izjasnih se nekoc ... i dalje stojim iza recenog.
Kuda idu ljudi kao ja ...
Isjekao bih je motornom pilom..jednu nogu bih odnio u Bihac...drugu u Zenicu...jednu ruku u Mostar...drugu u Doboj...torzo bih odnio u Sloveniju da mrki hrani cuku a glavu bih ostavio sebi pa ispekao u rerni i pojeo.... SALIM SE-nemam motornu pilu...
Vjerovatno bih nastavio da sviram....
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
Hajde da mi njoj zajedno odsviramo...string je napisao/la:Isjekao bih je motornom pilom..jednu nogu bih odnio u Bihac...drugu u Zenicu...jednu ruku u Mostar...drugu u Doboj...torzo bih odnio u Sloveniju da mrki hrani cuku a glavu bih ostavio sebi pa ispekao u rerni i pojeo.... SALIM SE-nemam motornu pilu...

dok dodze sebi nece joj prevara ni naumpasti...
Kako preko carine, hastring je napisao/la:torzo bih odnio u Sloveniju da mrki hrani cuku ..
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

ne bih pozelio doci u tu situaciju.. ![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
Sram te bilo ..otkuda ti pravo da se ti tako ponasasalyssa_27 je napisao/la:estakvirullahiRa-Ja je napisao/la:
Ja bih pokupila torbu i sve mu ostavila...cak i djecu...Bas je lijepo i lahko kupiti cokoladu ..i kada hoces da ih vidis samo pruzis pokloncic..![]()
ova me je recenica pogodila, sram te bilo
Ovo gore sto sam napisala ,samo sam se salila,
Kada malo bolje razmislim ,vjerovatno to gore bih uradila ili uradi cu ako se desi...
ZASTO....
Jednostavan razlog ,da osjeti i svati koliko potrebe , vremena, pozrtvovanja, srestava, treba dati za djecu...Pa neka onda vara koliko moze i hoce...
sta bi uradila : rekla ADIOS..... nebi bio ni vrijedan da mu se sta govori..... shvatio bi kasnije sta je izgubio. ha ja
......