KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Negde ste pogresili, tako da su sadasnja desavanja posledica ili produkt prethodnog ponasanja. Budite strpljivi, jer sledi uskoro "novi pocetak".

Nemojte dozvoliti da Vas neko sputava ili da ogranicava Vase pravo na "slobodan izbor". Mozda ce on biti los, ali bolje je i da pogresite, nego da slepo sledite necije instrukcije.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Nikako da sledite svoj put.
Neprekidno se osvrcete za drugima i lako menjate svoje misljenje,
zbog toga se ponovo nalazite na pocetku.
Neprekidno se osvrcete za drugima i lako menjate svoje misljenje,
zbog toga se ponovo nalazite na pocetku.
Nepotrebno se opterecujete suvisnim detaljima, gledajte celinu ili sustinu stvari. Ponekad nije lako videti istinu, ali ona uvek postoji kao i dobro resenje.
Lako cete shvatiti sustinu stvari ili istinu, tek kada ona postane Vase orudje. Istina je najjaca i zato mnogi nemaju snage - da se late tog orudja ili oruzja!

Iako su odmerenost i oklevanje pozeljni, valja ponekad i rizikovati. Nemojte se skrivati od stvarnosti, vec utpotrebite svoju snagu i mastu.

Nije trenutak da se koristite snagom, jer nemate je dovoljno. Dobrota i neznost ponekad daju bolje rezultate.

Najmanji povetarac duva blago i skoro neprimetno, ali prodire kroz sve nase pore. Cinite i Vi tako, budite blagi i delotvorni. Nemojte uzalud traciti svoju snagu i vreme.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Resenje svojih problema mozete pronaci u sebi - kroz pomirenje dve "suprotne strane licnosti". Neizvesnost Vas "ubija", odlucite se za jedno od dva resenja.
Kada negujemo mir u sebi,
reprodukujemo ga i prenosimo ga na sve oko nas.
To isto se desava i sa nemirom.
Niste samo Vi nezadovoljni,
nezadovoljna i Vasa okolna.
![snooty.gif [eusa_snooty.gif]](./images/smilies/eusa_snooty.gif)
reprodukujemo ga i prenosimo ga na sve oko nas.
To isto se desava i sa nemirom.
Niste samo Vi nezadovoljni,
nezadovoljna i Vasa okolna.
Lako cete svatiti sustinu stvari ili istinu ,tek kada ona postane Vase orudje ...
Istina je najjaca i zato mnogi nemaju snage da se late tog orudja ili oruzja
Istina je najjaca i zato mnogi nemaju snage da se late tog orudja ili oruzja

Strah od neuspeha je najveci neuspeh! Ako se plasite da necete uspeti u svojim namerama, onda postajete rob licnih zabluda. Treba Vam vise hrabrosti.

Sreca je na Vasoj strani ,preostaje Vam jos samo da okusite sve njene dobre strane. Ne plasite se jer hrabre sreca prati... 

Princ uvek moze postati trgovac a kraljevic prosjak, ali trgovac nikada nece postati princ, kao sto ni prosjak nece postati kraljevic. Uvek mozete spustiti svoje kriterijume i pamet, ali ih ne mozete uvecati.

Istinu nije uvek prijatno cuti, ali je potrebno reci. Oseticete veliko psiholosko ili emocionalno olaksanje, tek kada stvari nazovete pravim imenom.
p.s ne vjerujem u horoskope al eto da vidim porukice cine mi se jako zanimljivima
p.s ne vjerujem u horoskope al eto da vidim porukice cine mi se jako zanimljivima
http://www.youtube.com/watch?v=Rdgmzoqc5xc
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...