Da to je upravo ljubav...onaj ko treba da razumije vjerovatno je i svatio porukupapaya je napisao/la:Da ljubav je i ovo ...Znam prijateljicu koja je bila u vezi i znala sve njegove setnje van veze, jer mu ona nije mogla priustiti to sto mu je trebalo... cak i kada mu je jedna prolazna ostala u drugom stanju ,/naravno nije se porodila/ ..ali je jako saosjecala i razumjela se s njim i sA tom djevojkom....![]()
to nije ljubav...
Ljubav je.......
Re: Ljubav je.......
Ljubav je kad ujutru odeš u pekaru po vruće kifle i onda me probudiš na kafu ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Da @papaya mozda je to ljubav za slijepo zaljubljene....neznampapaya je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Ma keine pojma...
![]()
Ljubav je kulminacija osecaja....a mozda i najveci fijasko, al je ipak ljubav
ipak je ljubav ovo....
Goran Karan....pristajem na sve....
Desilo mi se par puta sa dvije razlicite osobe....
Doveo me do plesa i ostavio u drusvu koje mi se dopadalo...tako je to kod zrelih i zdravih ljubavi, postoji tolerancija i razumjevanje....
A isto tako kao moja drugarica sto je priustila svom djecku...imao je avanture za koje sam znala ..djevojka je imala grudi kao beton....bas smo se smijali....
papaya je napisao/la:Hahhaha, sve, sve bih dala da su mi grudi kao beton, ahahahhahahahah
Mozda...zaista si u pravu ali nije poenta u tome...
Nego @papaya da nisi mozda ti ta djevojka ili njena sestra
neka ste papaya...Ja nisam imala nista
..
Evo sada razmisljam da povecam to oboje ...da bih ga osvojila...
Evo sada razmisljam da povecam to oboje ...da bih ga osvojila...
hahahhah..izvini greska u koracima ...mozda smanjiti....sorry...
Ali onome kome sam draga sve mu je slatko i dobro na meni...
to sigurno znam... ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Ali onome kome sam draga sve mu je slatko i dobro na meni...
Pa ako je sve u tome onda nema ni ljubavi.To su samo po meni potrebe a ljubav je izgleda za vas jedan drugi poijam.Ljubav je ljubav
LJUBAV JE SMISAO ZIVOTA..pa kako god ga osmislili dvoje koje se vole...bez icijeg uticaja[icon_flower.gif]