sta ti nema zenske na forumu
Igra istine
Re: Igra istine
pa ne znam cak i 6, naravno sa svima tvojima ,kao i sa mojima

http://www.youtube.com/watch?v=Rdgmzoqc5xc
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
						Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Prezasićena Bina Bola! A ovdje je IM_ex moja ženska! 

Jel se i Vi ovdje samo igrate?

Jel se i Vi ovdje samo igrate?
hm..pa igram  se i ne igram se , vidis da sklapam sastanak , nije to igra 

jel se ti igras samo?

jel se ti igras samo?
Naravno,poÅ¡to je ovaj Forum skoro po jedno nacionalni,ne preostaje mi drugo..InaÄÂe sam odma Nacionalist,ustaÅ¡a i bla bla,a Srbi su isto ÄÂetnici redom...
ÄŒini li se i vama tako?Trebalo bi to pitat nekog neutralnog!

ÄŒini li se i vama tako?Trebalo bi to pitat nekog neutralnog!
eto ja sam neutralna , nikad nisam nikog nazvala tim imenom niti cu
meni se sam cini da nismo tolerantni i da ne treba ici u krajnost osudama..
preteske rijeci da se nekom nadjevaju, do god ima ljudsksti u nama , a ja smtram da je ima u svima nama, boli nas sve jel tako, kad se porezemo..
a ogranicenst je uvijek postojala..prema tome sta reci..
ja se smatram hrvaticom recimo i branim svoju domoovinu , gdje god stignem, tako vjerujem i ostali cine..al bez epiteta..
dali tebe smeta takva degradacija na forumu?

meni se sam cini da nismo tolerantni i da ne treba ici u krajnost osudama..
preteske rijeci da se nekom nadjevaju, do god ima ljudsksti u nama , a ja smtram da je ima u svima nama, boli nas sve jel tako, kad se porezemo..
a ogranicenst je uvijek postojala..prema tome sta reci..
ja se smatram hrvaticom recimo i branim svoju domoovinu , gdje god stignem, tako vjerujem i ostali cine..al bez epiteta..
dali tebe smeta takva degradacija na forumu?
Naravno,kome nebi smetalo!
Vjera samo dijeli ljude?

Vjera samo dijeli ljude?
hmm, donekle da  dijeli , svatko ima pravo izbora, na koji ce nacin djelovati, 
ako mene pitas , meni je vjera vazna, ali sam se izjasnila u prijasnjem postu, po tom pitanju, ne mozemo svi biti muslimani, iako smo to rodjenjem
 , ali nekom je dato , nekom nije , sto ne umanjuje u mojim ocima pravo na izbor,nadam se da shvacas, sto zelim reci..sve ti je t sklop u glavi ,poimanje  sebe i drugih..prihvacanju razlicitosti rekla bih
da li ti imas predrasuda prema muslimanima?

ako mene pitas , meni je vjera vazna, ali sam se izjasnila u prijasnjem postu, po tom pitanju, ne mozemo svi biti muslimani, iako smo to rodjenjem
da li ti imas predrasuda prema muslimanima?
Jutarnji i Novi list
A vi?

A vi?
ne, mislim da sam u zivotu procitala dva i to jedan samo zato jer se radnja desavala u Veneciji 
dali vam dode nekada da vam se s nikim ne razgovara?

dali vam dode nekada da vam se s nikim ne razgovara?
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
 Make my day!

Make my day!Re: Igra istine
bih...davno sam gledala film Vremenski stroj i cesto sam o tome razmisljala
kad bi to bilo moguce u kojem bi vremenskom razdoblju najradije zivjeli?

kad bi to bilo moguce u kojem bi vremenskom razdoblju najradije zivjeli?
 Make my day!

Make my day!Re: Igra istine
ma neee ne bih to...ali voljela bih uzivati npr. u ranim 60-tima...to mi je nekako fora razdoblje
a dali bi voljela da mozes u buducnost i vidjeti sta ce biti...cak i ako bude neki ruzan dogadaj koji te ocekuje?

a dali bi voljela da mozes u buducnost i vidjeti sta ce biti...cak i ako bude neki ruzan dogadaj koji te ocekuje?
 Make my day!

Make my day!