ÃŽÂ½ÃÆ’ℓιü тцѕÑâ€ÃÂºÃÆ’ ηαנÉιѕýц♥
Sretan rodzendan emmi
Ñ•ÑÂÑâ€Ã‘‚αη ÑÂÃÆ’∂נÑâ€Ã¢Ë†â€šÃŽÂ±ÃŽÂ· â„“Ã…Ñ‚ÃÂºÃÆ’ ÃÂ¼ÃÆ’נα ∂α zινιѕ Ã—Â ÃÆ’Ñ• Ιθθ gÃÆ’∂ιηα αò∂.
ÃŽÂ½ÃÆ’ℓιü тцѕÑâ€ÃÂºÃÆ’ ηαנÉιѕýц♥![[eusa_clap [eusa_clap.gif]](./images/smilies/eusa_clap.gif)
ÃŽÂ½ÃÆ’ℓιü тцѕÑâ€ÃÂºÃÆ’ ηαנÉιѕýц♥
- Privitak/ci
-
- 400_F_13527013_n69QquCv3MOjLSvczZNUCARtQT8JQI74.jpg (57.12 KiB) Pogledano 4293 puta.
Re: Sretan rodzendan emmi
hvala na ljepim zeljama..............elaaaaa ich liebe dich schwesterherz........ ![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)

Sretan rođendan
.
- Bausstelac
- Svakodnevni prolaznik

sretan rodzendan i do mene,i sve najljepse ti zelim ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
"Smrt je jedna,pa zato neka bude na Allahovom putu"
sretan rodjendan Emmi i sve naj bolje u zivotu ti zelim
puno zdravlja ljubavi i srecee![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
puno zdravlja ljubavi i srecee
Sve najbolje

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- paparaci
- Velicanstvo Foruma

oooooo - sta to moje oci vide?!
pa sretan ti rodjendan carice!!
sve najbolje legendo! da mi ostanes takva kakva jesi, uspijes zavrsiti tu skolu i vjecno budes srecna uz muza i tu malog bisera!
od srca sve naj!
pa sretan ti rodjendan carice!!
sve najbolje legendo! da mi ostanes takva kakva jesi, uspijes zavrsiti tu skolu i vjecno budes srecna uz muza i tu malog bisera!
od srca sve naj!
- _ramayana_
- Hronicar foruma

I od mene sve cestitke... ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Re: sretan rodzendan emmi
Emmi je napisao/la:pa kad je vec spontano de spontano i sjashi
jooooj emmi
I sa malim zakasnjenjem sretan ti rodjendan i puno srece i puno zdravlja ti zelim od

sretan rodjendan emmi ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)