procitao sam pazljivo da pazljivije nisam mogao,a smisao i poruku sam shvatio onako kako je i napisana...mrki62 je napisao/la: Pa ybt, da si proÄÂitao pažljivo ovo moje : Zahvaljujući njegovoj nacionalistiÄÂkoj stranki SDA se je pojavio partner MiloÅ¡evićevoj i TuÄ‘manovoj stranki, koji su svo vrijeme sistemski radili na razdvajanju naroda i danas smo doÅ¡li do toga da svi sve mrze , niko se niskim ne može i ako ne mrziÅ¡ - nisi in , nisi moderan.
svi znamo da su i sloba i njofra bili nacisti,podrzavali su cetnike i ustase javno bez ikakvog skrivanja...obadvojica su izvrsili agresiju na suverenu drzavu Bosnu i Hercegovinu i tamo napravili stravicne zlocine...
ako kazes da je SDA,to jest Alija bio njihov partner,to znaci da je i on kao oni... jesam li ja to pogresno shvatio?
sto se tice tvog primjera sa pederima, ni on nije ispravan pa cu te ispraviti:
znaci druzis se sa pederima svaki dan i ljudi te vide sa njima,to te ne cini pederom i njihovim partnerom,osim ako nebi imao dokaza da te neki od njih "obradio" od pozada...
znaci,druzenje sa nekim,u alijinom slucaju sastanci,ne cine ga partnerom slobi i njofri,kao ni tebe pederom,osim ako se nije desilo ono sto sam vec gore opisao...
znaci da kojim slucajem zavrsis u zatvoru,za to bi krivio babu,jer ti je on igrom slucaja baboI to što si ti bio u logoru, ja da sam na tvom mjestu i to bih ja naprtio izdajniku Aliji.
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)