Ispod haube
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
Ispod haube
Bas me zanima dali osim ulja i vode jos nesto radite na svom automobilu ispod haube npr. servis ili neke manje kvarove. Bas da vas cujem kakvi ste mehanicari! 

Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
pa ja cak znam vise npr. promijenit filtere klime i zraka propuhat kiler promijenit gumu, promijenit remenje. :baa:dadooo_21 je napisao/la:Pravac mehanicar! znam mu samo vodu nasut. u cekaj,pa znam mu cak i ulje nasut. covjece,sta ja sve znam! hehe

Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
koliko sam upucena a ipak dosta i jesam blatobran se ne mijenja pajserom i nogama [-X :baa:dadooo_21 je napisao/la:jednom sam mu blatobran mijenjao kad sam ga slupao! promijenio ga uz pomoc pajsera i nogama. ma vidis,znam i ja nesto. uspio ga nekako promijeniti,jest da sam mijenjao cijeli dan,ali boze moj...sto kazu,bolje ikad nego nikad.
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Ja znam popraviti sve sto treba na biciklu... razmontirat u najmanje dijelove i i sve ponovo sastavit...
Ali ispod haube nikad zavirivao nisam.. ne vozim auto i od auta malo sta znam... mada neke stvari nije tesko radit.. kao mjenjanje vode, gume, ulja i slicnog.... A posto lako naucim sve sto mi zatreba i to nece biti problem.. KAda dodje vrijeme zato.. :ballbounce:
Ali ispod haube nikad zavirivao nisam.. ne vozim auto i od auta malo sta znam... mada neke stvari nije tesko radit.. kao mjenjanje vode, gume, ulja i slicnog.... A posto lako naucim sve sto mi zatreba i to nece biti problem.. KAda dodje vrijeme zato.. :ballbounce:
- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
Nasli smo kcerku i sestru mehanicara mozda i nademo sina mehanicaraMala_ZaeBaNa je napisao/la:Ja sam kcerka mehanicara....Brat mi je isto mehanicar...
Tako da znam dosta toga...
i mozda na kraju ipak nademo i osobno njega mehanicara

- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik