Ne ja, mještani baaaaaaaaaBausstelac je napisao/la:
zabole nekoga dali si ti bio u Maoci,i sta ti mislis o njima..
Fakt je da Bosanska policija nije iznjela niti jedan dokaz o njima,sem par vila i lopata !!!!
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ne ja, mještani baaaaaaaaaBausstelac je napisao/la:
Fakt je da Bosanska policija nije iznjela niti jedan dokaz o njima,sem par vila i lopata !!!!
mrki62 je napisao/la:Ne ja, mještani baaaaaaaaaBausstelac je napisao/la:
jel to onaj oks sto je jednom srusio bolchat??????ekrankaa je napisao/la:Oks315 , ma svoj blog ,pokusavala sam da ga otvorim al eto izgleda je zatvoren , steta , da vidite sto pise.
No nasla sma jedan clanak, koji bas govorio o temi obavjestajnih sluzbi, o kjoj je i baustelac u jednom postu spomenuo, pa cu ga kopy.
Da se razumijemo , ne branim ovim potezom svog druga , ali mislim da vrijedi sagledati cinjenice sa vise uglova.
Dakle o ovom problemu je pisao i govorio na televiziji.
Urota obavještajnih službi protiv BH Muslimana
HapÅ¡enje Rijada i ostalih je dio velike zavjere protiv Islama i Muslimana u BiH, ÄÂiji veći i najgori dio elhamdulillah nije uspio. Glavni cilj zavjere je bio podjela muslimana i destabilizacija stanja, te kako bi se dio muslimanskog stanovniÅ¡tva rijeÅ¡io radikalnih elemenata (oni koji misle glavom) i bacili ih u zatvore kao u Egiptu. To bi bilo ujedno zadnje upozorenje za druge kako bi bili posluÅ¡ni, a nakon toga bacanje kosti izmeÄ‘u muslimana i hrvata u BiH.
PRIPREMIO: OKS315
Instruirani agent BND-a ili neke ispostave CIA-e u NjemaÄÂkoj ovo drugo je logiÄÂnije a kazat ćemo kasnije zaÅ¡to, N.ÄŒ nakon Å¡to je uvalio arapa kojeg je CIA ili ISI (pakistanska obavjeÅ¡tajna služba) najvjerovatnije ubila jer od tada mu se gubi svaki trag, nakon toga N.ÄŒ se vraća u BiH kako bi zavrÅ¡io drugu operaciju za svoju matiÄÂnu službu. Zadatak koji mu je postavila služba je bio da se infiltrira u Džamije i pokuÅ¡a okupiti veću grupu muslimana koju je trebao ubjediti da izvede atak ni manje ni viÅ¡e nego na miroljubive franjevce iz samostana u Fojnici.
Ne da je bio otkriven, kao strani Å¡pijun kod priÄÂe o napadu na samostan, već mnogo prije toga, nakon Å¡to se hvalio da je bio u talibanskim redovima i kako je zaklao jednog australiskog vojnika. Na pitanje jednog od onih koje je pokuÅ¡ao ukljuÄÂiti u zamiÅ¡ljenu grupu :»Kako to talibani uspjevaju da aktiviraju haubiÄÂku granatu?» Å¡pijun je odgovorio da na njen dio gdje ide upaljaÄ stavljaju ruÄÂnu bombu. Nakon Å¡to su mu se okupljeni nasmijali u facu i skontali da nikada nije bio u ratu, matiÄÂna služba mu je naredila da promjeni plan, te pokuÅ¡a od viÅ¡e lica da kupi oružje.
Nije nimalo sluÄÂajno Å¡to je Å¡pijun N.ÄŒ pokuÅ¡ao da okupi grupu u Sarajevu, jer nakon objelodanjivanja spiska o istaknutim boÅ¡njacima u OHR-u stvari postaju logiÄÂnije i ciljevi ovoga svega jasniji.
Po svemu sudeći iza ove priÄÂe stoji ispostava CIA-e u NjemaÄÂkoj, jer se poklapa njen cilj sa interesima Amerike, koja je aktivna na ovom podruÄÂju, i sve destinacije u priÄÂi imaju logike. Posebno sa tim Å¡to je dotiÄÂni N.ÄŒ, ÄÂovjeka arapskog porijekla odveo iz NjemaÄÂke u Pakistan, da bi ga tu predao ISI a kasnije CIA-e koji su ga ubili ili prebacili u neki tajni zatvor. Amerikanci ne žele nikakve radikalne muslimane(oni koji nisu marionete) u BiH i žele suvereno da vladaju ovim teritorijem kao Kosovom i Afganistanom.
Sada mnogima nije ÄÂudno Å¡to je Pedi EÅ¡daun rekao prije napada na Irak da se muslimani u BiH ne brinu i da će Karadzic bit uhapÅ¡en. Neki kratkovidni novinari su tada tu izjavu nabili na nož, meÄ‘utim, i tada sam znao a i danas znam zbog ÄÂega je to rekao. Jasno je da su ga mogli uhapsit ali to nije bio njihov interes. Sada vidite da ameriÄÂki interes je ispred interesa uplakanih majki ÄÂiji sinovi su ubijeni i zvjerski muÄÂeni Å¡irom BiH.
Zbog gore navedenih interesa danas su iza reÅ¡etaka i Rijad RustempaÅ¡ić i njegov brat Muhammed te ostali koji su nevini uÄÂesnici u montiranom procesu. Nije nimalo ÄÂudno Å¡to mjenjaju tužitelja i postavljaju amerikanca koji će ih uredno osuditi na viÅ¡egodiÅ¡nje kazne i tako sakriti svu prljavu i krajnje licemjernu ameriÄÂku politiku u BiH.
U nastavku slijedi citat iz ÄÂasopisa Dani, koji potkrepljuje moje izlaganje.
Citat iz DANA:
Vijest o hapÅ¡enju Nihada Ćosića u Pakistanu njemaÄÂke su vlasti shvatile vrlo ozbiljno. NjemaÄÂka kancelarka Angela Merkel je, prvi put nakon 11. septembra 2001. i napada na New York i Washington, sazvala sjednicu takozvane Sigurnosne grupe, koja se sastaje samo u sluÄÂajevima ozbiljne prijetnje. Prema analizama njemaÄÂke obavjeÅ¡tajne službe BND i CIA-e, sve je viÅ¡e njemaÄÂkih islamista koji su u izravnom kontaktu s Al-K'aidinim operativcima u Pakistanu.
Čosić je zastićeni svijedok pod imenom Abdurahman.
Dakle , o ovome je pricao jako davno..i eto..pitam se sada ..jel se i vi pitate?
ekrankaa je napisao/la:jeste , i ne samo to, sve je rusio redom..
Mještani su uvijek u pravu.Bausstelac je napisao/la:
Srebrenicanski mjestani kazu za tamosne Srbe da su ubice ,i da su vecina njih ucestvovali u Pokolju nad Muslimanima,jeli i u ovom slucaju podrzavas mjestane,ili kad se radi o tvojim bracama cetnicima to pravilo ne vazi?
u to sam i ja 100% siguranandro je napisao/la: nisu to ucinili oni koji su se setali kraj mjesta zlocina.
Bausstelac je napisao/la:
u to sam i ja 100% siguran