Ekro jesam ovo fkt ja

![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
carobnjak_iz_voza je napisao/la:@carobnjak_iz_voza , inteligentan muskarac , svjestan svog umijeca vladanja rijecima , svjestan i svojih kvaliteta i utjecaja na zenski rod nekad to i koristi sto smatram normalnim.Svidja mi se njegovo gotovo identicno razmisljanje i poimanje po vjerskim pitanjima, i na toj osnovi je vrlo drag srcu mom, izrazit smisao za humor kao i kod papaye [smile.gif
Ekro jesam ovo fkt ja...zaboravila si reci da sam totalno smotan na forumu i da ti je pun kufer moji stupidnih pitanja
Hvala mnogo na lijepim rijecima,jako si draga i zanimljiva osoba..ma sad bih teekrankaa je napisao/la:carobnjak_iz_voza je napisao/la:@carobnjak_iz_voza , inteligentan muskarac , svjestan svog umijeca vladanja rijecima , svjestan i svojih kvaliteta i utjecaja na zenski rod nekad to i koristi sto smatram normalnim.Svidja mi se njegovo gotovo identicno razmisljanje i poimanje po vjerskim pitanjima, i na toj osnovi je vrlo drag srcu mom, izrazit smisao za humor kao i kod papaye [smile.gif
Ekro jesam ovo fkt ja...zaboravila si reci da sam totalno smotan na forumu i da ti je pun kufer moji stupidnih pitanja
iskreno , mislim da se ponekad samo dobro zabavljas na taj nacin i da ti je usput jednostavnije , pitati nego se pozabaviti istim![]()
Linija manjeg otpora po tebi "nevaznih" stvari o kojima neces da razmisljasvec pitas
mrs, bonapapaya je napisao/la: @Im-Ex,![]()
papaya je napisao/la:IMEX!!!!!
Izvini molim te!! Ja umesto da citiram ja sam obrisala tvoj post![]()
Ajde ako se setis napisi opet, jako mi je zao
IM_ex je napisao/la:papaya je napisao/la:IMEX!!!!!
Izvini molim te!! Ja umesto da citiram ja sam obrisala tvoj post![]()
Ajde ako se setis napisi opet, jako mi je zao
![]()
e, jbg, vise![]()
ovo cu morali pod hitno da citam i komentarise ciM malo vise vremena uFatim![]()
ja vas volim sve
jesT da jedne manje, druge malo vise, a kad se izvaga opet vas volim sve podjednako![]()
detaljcice u iducem nastavku![]()
.....................................................................................................
Mic_Sokoli, pasa74, Carobnjak_iz_voza, Baustelacnajmuskarcine bol-chat foruma
Ana-Marija - odjednom mi drago bice, nadam se da necu mijenjati misljenje
igla - nikad ne znam musko li je zensko li je
papaya - i opet pocela da ooRRRee
Gompoja Bebana_de - lomi se ona; zna ona puno toga sto mnogi ne znaju, vezano za zlocine koje su nad neduznim bosansko-hercegovackim zivljem pocinili zlocinci, pripadnici njene, srpske vjeroispovijesti; zna ona puno toga pa ih zato i ne brani, sto je za pohvalu; nije zlobna, nije nacionalista, druzeljubiva je, i pored svega, voli BiH srcem, i zato mi je posebno draga.
string - nedostaje