Poruka vasoj ljubavi !!!
Re: Poruka vasoj ljubavi !!!
hallo...imam dijetalnu supu od kupusa. Posto ti mene volis , znam da neces reagovati...kiss ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Toni Cetinski...KAD ZENA ZAVOLI ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Tesko je kad volis nekog ko ti je daleko, ciju ljubav ne mozes da osjetis, usne ne mozes da dotaknes, kada volis tu osobu i bez obzira na sve, ne mozes bez nje... volim te srce !! ![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
Znas da te volim i da mi nedostajes,i da je svaka misao upucena tebi,
i onda kad sutis i danima se nejavljas,VOLIM TE,i tada iako se zderem u sebi.
razumijem sve tvoje tuge,tvoje probleme,znam je tvoja emotivnost presnazna,i u tim trenucima kad se prepustas tami.
I onda zovem te i pricam s tobom i svaki tvoj trenutak zelim da ublazim,i makar se trudis da me neopterecujes.Hocu da te svojim optimizmom malo osnazim.
Uvijek kad te nadvladaju tuge,zelim ti pomoci i zelim da ti snagu pruzim.
Nastojim da ti popravim sve ruzne dane zivota zelim da osjestis sta znaci voljeti i bit voljena.
I da shvatis da ljubav nije samo bol nego i ljepota.![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
razumijem sve tvoje tuge,tvoje probleme,znam je tvoja emotivnost presnazna,i u tim trenucima kad se prepustas tami.
I onda zovem te i pricam s tobom i svaki tvoj trenutak zelim da ublazim,i makar se trudis da me neopterecujes.Hocu da te svojim optimizmom malo osnazim.
Nastojim da ti popravim sve ruzne dane zivota zelim da osjestis sta znaci voljeti i bit voljena.
I da shvatis da ljubav nije samo bol nego i ljepota.
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
- Privitak/ci
-
- osjecaj1.jpg (5.43 KiB) Pogledano 1656 puta.
toores je napisao/la:Znas da te volim i da mi nedostajes,i da je svaka misao upucena tebi,
I da shvatis da ljubav nije samo bol nego i ljepota.
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
Ja ne znam da zivim niti sam to znala, za trenutak sa tobom ja srce bih dala, ne treba mi zivot to imaju svi, jedino sto nemam to si meni TI ... ![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
DANAS se potrudi biti dobar, ljubazan, susretljiv i pun razumijevanja, DANAS obavi svoje dužnosti i nosi svoj križ.
DANAS vjeruj, nadaj se i ljubi, a sutra uradi to isto, samo sa malo više žara …
DANAS vjeruj, nadaj se i ljubi, a sutra uradi to isto, samo sa malo više žara …
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
..............
- Privitak/ci
-
- 00wc050HPQd.gif (44.66 KiB) Pogledano 1637 puta.
gara,gara garis li se sada
ko sto si se garila nekada...hoj ha....ima ima stila ja se zaljubila, malo kocka malo pije za sad najbolji jeeeeeeeee
ko sto si se garila nekada...hoj ha....ima ima stila ja se zaljubila, malo kocka malo pije za sad najbolji jeeeeeeeee