Nalazi se u Vatikanu kod pape orginal Kur`an...kao i orginal evanđelje po Barnabi

Prije dobre dvije godine sam postavio pitanje na jednom forumu i to jednom od najjaÄÂih foruma al niko mi nije znao odgovoriti pa sam sam postavio dokaz ,........... evo prenosim kad sam postavio na taj forum :PIRAT_SA_KARIBA je napisao/la:Mrki je napisao-------- a niti znaÅ¡ gdje se nalazi ORIGINAL Musafa/Kur`ana
Nalazi se u Vatikanu kod pape orginal Kur`an...kao i orginal evanđelje po Barnabi
Provjeri to bolje malo mrki gdje se nalazi orginalmrki62 je napisao/la:Prije dobre dvije godine sam postavio pitanje na jednom forumu i to jednom od najjaÄÂih foruma al niko mi nije znao odgovoriti pa sam sam postavio dokaz ,........... evo prenosim kad sam postavio na taj forum :PIRAT_SA_KARIBA je napisao/la:Mrki je napisao-------- a niti znaÅ¡ gdje se nalazi ORIGINAL Musafa/Kur`ana
A sama rijeÄ Kur`an ima znaÄÂenje recitovanje
.PIRAT_SA_KARIBA je napisao/la: Provjeri to bolje malo mrki gdje se nalazi orginal
Ne da je bitno, već je to jako bitno , jer kako ti uopÅ¡te možeÅ¡ priÄÂati o islamu a ne znaÅ¡ osnovne pojmoveBausstelac je napisao/la:I sta je toliko bitno gdje se nalazi najstariji Kuran?
Osnove u Islamu su mrki sljedece,i bez njih se nemoze biti Musliman:mrki62 je napisao/la:Ne da je bitno, već je to jako bitno , jer kako ti uopÅ¡te možeÅ¡ priÄÂati o islamu a ne znaÅ¡ osnovne pojmoveBausstelac je napisao/la:I sta je toliko bitno gdje se nalazi najstariji Kuran?
Aha, znaÄÂi o islamu se ne treba niÅ¡ta znati, sem obaveza koje ti pominjeÅ¡ , jel i vjera ti je kroz nekakvog Muju i mercedes , jelBausstelac je napisao/la:Isti si ko Mujo sa spota.....imam kljuceve Mercedesa samo mi jos Mercedes fali
mrki62 je napisao/la:Neki kažu da jeste a neki da nije