![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Problemi sa stranicom
Re: Problemi sa stranicom
ja sam sad jedva ušla, isto mi se dešava ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Bogami danas je gnjavaža na ulazu u Forum..
Treba mi pomoc.!Imam problema! Prilikom pisanja nemogu da rukovodim misem ...jedva se krecem smeta me i usporava pisanje..To se pojavilo otkako ste postavili ovo napred liniji koja pokazuje koji su clanoci online....
Svaki danje sve gore i gore...
U nadi da ce te mi pomoci ..unapred zahvalna...![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Svaki danje sve gore i gore...

U nadi da ce te mi pomoci ..unapred zahvalna...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
i meni je malo stranica sporija odkad je postavljen ovaj chat ali to što ti je miš spor ne bi trebalo imati veze sa ovim, da ti nije do miša?
Nije do misa..vidim da stranica koci.. Nego moguli unistiti ovo sto se krece sa stranicom..meni nicemu nesluzi...Ionako vidim na pocetnoj ko je tu a ko nije..?
ne možeÅ¡ to skloniti, ćim se prijaviÅ¡ na poÄÂetnu to ti izbaci
na par tema, naslov teme je pogresan, slova nisu kako treba...?
ustvari na dosta tema, slova su se pobrkala.![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
ustvari na dosta tema, slova su se pobrkala.
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)

Izgleda da je Viper nešto radio na samoj stranici i došlo je do te greške u slovima.
Ja sam kod roÄ‘endanske Äestitke - kod Pirata popravio a da bi sad sve popravljao , Å¡teta mog vremena![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ja sam kod roÄ‘endanske Äestitke - kod Pirata popravio a da bi sad sve popravljao , Å¡teta mog vremena
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

A meni mrsko da ga popravljam ![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

mrki62 je napisao/la:A meni mrsko da ga popravljam
Hoces da teta selma to popravi??
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Jes, jesSelma24 je napisao/la:
Hoces da teta selma to popravi??![]()
![]()
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)