Trbushni ples..:-)
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Re: Trbushni ples..:-)
...ovako,ja drzim sate subotom na cavlama u rijeci.trbusni,naravno.ko god je zainteresiran dobrodosao je.nek mi se javi na pp da dam broj da sve objasnim
puse

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
Re:
vornevljev je napisao/la:Ja sam to gledao u¾ivo na nekom festivalu,ali bih volio da ima negdje ono birtija u kojoj sjedi¹ na ¹iltetu,kao sve u orijentalnom stilu i neka od ovih ¾ena (godine nebitne) ple¹e na onoj sofri dok ja ne¹to pijuckam.
P.S.Ne bih je dirnuo majke mi,samo bih se divio!
belly evo super idee kako ces zaraditi super lovu
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
majkemi se svidja ova idea ..
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
Ja sam muzicar i volim svirat Oriental muzic... Samo nema ko da plesa (Steta sta belly_dancer nije tu)
me like
da sam u bosni, prijavila bi se na show " voli me do bola " od Selme Bajrami, odmah bi dobila posao
i pojavila se u njenom spotu, aL `ebiga pa nisam, shtetaa shtetaaaaaaaaaaaa chooook
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

da sam u bosni, prijavila bi se na show " voli me do bola " od Selme Bajrami, odmah bi dobila posao
i pojavila se u njenom spotu, aL `ebiga pa nisam, shtetaa shtetaaaaaaaaaaaa chooook
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

-
- Svakodnevni prolaznik
ma volim brate da gledammm
Plesala sam trbusni 3 godine ( a 1 sat sedmicno to i nije dovoljno da bih mogla reci da ga dobro znam), ali sam uzivala svaku sekundu
jako je dobar i za zdravlje zene! Odredjeni elementi koji se izvode tokom plesa zapravo masiraju trbuh i unutarnje organe, zdravo je za kicmu/ledja i uopste za psihu jer djeluje opustajuce....s tim da postoje pravila odnosno odredjeni stav kod plesa da se ne bi kicma ozljedila jer se i to moze dogoditi!
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
jako je dobar i za zdravlje zene! Odredjeni elementi koji se izvode tokom plesa zapravo masiraju trbuh i unutarnje organe, zdravo je za kicmu/ledja i uopste za psihu jer djeluje opustajuce....s tim da postoje pravila odnosno odredjeni stav kod plesa da se ne bi kicma ozljedila jer se i to moze dogoditi!