Kako prebolite raskid
Re: Kako prebolite raskid
svaki prekid veze je bolan a pogotovo ako ste se voljeli
Nema pravog 'recepta" kako da se preboli, treba se nadati da ce vrijeme uciniti svoje
Nemojte pomisliti da je jednostavno okrenuti ledja i reci dovidjenja pa ce se rijesiti samo od sebe ...Ne...treba puno vremena da se naviknemo na novu situaciju a kao sto rekoh mozda ce vrijeme pomoci ali nekima ni to ne pomaze
Nema pravog 'recepta" kako da se preboli, treba se nadati da ce vrijeme uciniti svoje
Nemojte pomisliti da je jednostavno okrenuti ledja i reci dovidjenja pa ce se rijesiti samo od sebe ...Ne...treba puno vremena da se naviknemo na novu situaciju a kao sto rekoh mozda ce vrijeme pomoci ali nekima ni to ne pomaze
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
niko nije vrijedan moji suza tako ti to ide,uvjek ima bolja od bolje ili bolji od boljeg ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

PIRAT_SA_KARIBA je napisao/la:niko nije vrijedan moji suza tako ti to ide,uvjek ima bolja od bolje ili bolji od boljeg
zar bas ima hmmmmm
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
Necu da mislim o tome
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
imaSelma24 je napisao/la:PIRAT_SA_KARIBA je napisao/la:niko nije vrijedan moji suza tako ti to ide,uvjek ima bolja od bolje ili bolji od boljeg
zar bas ima hmmmmm
![[bihbq3 [bihbq3.gif]](./images/smilies/bihbq3.gif)

brzo naci zamjenu
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
nermin01 je napisao/la:brzo naci zamjenu
uhhhh kao da zamjenja ceka na putu
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
Ne pitaj, zaplakaces... ![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
nedaj Boze
Selma24 je napisao/la:Ma lahko kad se mora....
Da lahko kad se mora zavisi od jaÄine ljubavi neke moje stare ljubavi postoje u meni i rado ih se sijećam a neke samo znam da su se desile ali niÅ¡ta ne osjećam.
Naravno da nije lahko to je veoma teÅ¡ko naroÄito ako si iskreno volijo to su jako nezgodne stvari i veoma teÅ¡ke ja nekada samome sebi nemogu objasniti neka svoja osjećanja zaÅ¡to nisam hladan kako ne mogu da zaboravim Å¡ta me to tijera na sijećanje mislim da su to lijepi trenutci i sjećanje na neki lijepi perijod kada sam vio sretan i zadovoljan, kada jedna veza koliko god trajala je bila ispunjena svim ovim ljepotama e onda se teÅ¡ko to može prebolit ali nikada zaboravit. ![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)