Zasto se nisi ozenio?zasto se nisi udala?
Re: Zasto se nisi ozenio?zasto se nisi udala?
jako puno radim i nemam vrena za sexanje.
Sledi samoga sebe i sopstveni instinkt
- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
Sta cu mala stobom???
" Ljubav se ne može ispričati, ona se samo može doživeti..."
- jasminka62
- Svakodnevni prolaznik
- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
A da probam??
Ja sam se htio udat al me ni jedna žemska nije htjela oženit,tako da sam ja jednu žemsku oženio,.......... a puno bi mi bilo bolje da sam se udao
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
hmm
" Ljubav se ne može ispričati, ona se samo može doživeti..."
Zato sto sam operisan od braka. Tesko da cu ikad vise ! Mora biti osoba zaista takve tkanine da zelim s njom provesti jednu vjecnost duze...
U ovom surovom svijetu egoista i onih koji nemaju cvrst karakter, koji su povodljivi, vole da flertuju, da se zezaju tamo vamo, osobe koje
sebe ne vrednuju, vec se prodaju jeftino za trenutak slave, nemaju svoje JA, osobe koje nemaju format i svoju arogantnost /zid prema vukovima i vucicama, kao i onih koji zrace sa svojom licnoscu i plemenitioscu na sve strane, vrlo je tesko pomisliti na vezu, a kamo li na tu svetinju brak !
U ovom surovom svijetu egoista i onih koji nemaju cvrst karakter, koji su povodljivi, vole da flertuju, da se zezaju tamo vamo, osobe koje
sebe ne vrednuju, vec se prodaju jeftino za trenutak slave, nemaju svoje JA, osobe koje nemaju format i svoju arogantnost /zid prema vukovima i vucicama, kao i onih koji zrace sa svojom licnoscu i plemenitioscu na sve strane, vrlo je tesko pomisliti na vezu, a kamo li na tu svetinju brak !
Nisam uspjela dobiti termin u općini kada sam htjela .