![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Veza na daljinu
Re: Veza na daljinu
Da tacno je da moze uspjeti, samo je tesko....al eto nisam jedina koja je bila u takvoj vezi.... ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
nisam ni ja jedini koji je bijo u takvoj vezi ![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
Sledi samoga sebe i sopstveni instinkt
abazaga je napisao/la:nisam ni ja jedini koji je bijo u takvoj vezi
Ima nas masschalla
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Selma24 je napisao/la:abazaga je napisao/la:nisam ni ja jedini koji je bijo u takvoj vezi
Ima nas masschalla
Jes vallahi ima nas ma neka smo zivi i zdravi
Sledi samoga sebe i sopstveni instinkt
-
- Svakodnevni prolaznik
bezvezeee 

Ma nije lose ....bar danas jer ova tehnika nam omogucava da se vidimo, da gledamo intimu jedno drugoga na skype ili msn , pa se napalimo.....e kad se sretnemo nema sta vise da govorimo vec da "delamo" ono ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Lisko je napisao/la:ma super ja selmu vec volim a ona i ne konta to jos..
Liskicccc
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Vihor je napisao/la:Ma nije lose ....bar danas jer ova tehnika nam omogucava da se vidimo, da gledamo intimu jedno drugoga na skype ili msn , pa se napalimo.....e kad se sretnemo nema sta vise da govorimo vec da "delamo" ono
hehehe bas tako,,,,
Pa "delali" smo ljetos ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
-
- Pocetnik
Veza na daljinu..tesko ostvarivo na dulje vrijeme,jednostavno za ljubav je potrebno mnogo vise da bi se veza zvala vezom u punom smislu rijeci,doli msn,sk i ostala teh.pomagala ,na kratke staze da.
Leptirica38 je napisao/la:Veza na daljinu..tesko ostvarivo na dulje vrijeme,jednostavno za ljubav je potrebno mnogo vise da bi se veza zvala vezom u punom smislu rijeci,doli msn,sk i ostala teh.pomagala ,na kratke staze da.
slazem se
Ja mislim da daljina nije faktor ne/uspjeha nego to kakva je ta druga osoba. Ako ti odgovara, uspjet ćete bez obzira na udaljenost (naći ćete način), a ako baš i niste stvoreni jedno za drugo - propast ćete, bez obzira na daljinu ili blizinu.

" Ljubav se ne može ispričati, ona se samo može doživeti..."
Brcanka je napisao/la:Ja mislim da daljina nije faktor ne/uspjeha nego to kakva je ta druga osoba. Ako ti odgovara, uspjet ćete bez obzira na udaljenost (naći ćete način), a ako baš i niste stvoreni jedno za drugo - propast ćete, bez obzira na daljinu ili blizinu.
![[eusa_clap [eusa_clap.gif]](./images/smilies/eusa_clap.gif)