[-X [-X [-X [-X
Idealnost ili savrsenost se krije puno dublje u nama :baa:
u nasim srcima

Hm taman sam se ponadao da si ti idealna djevojkaekranka je napisao/la:..idealno ne postoji.niti savrseno..
Ali citajuci dalje tvoj text mmmmmm...ekranka je napisao/la: rekla bih da je " idealna" osoba samo ona osoba koja iz tebe izvlaci ono najbolje i kraj koje u potpunosti mozes biti ono sto jesi..
mala-plava21 je napisao/la:Ne slazem se s tobom Ra-Ja vjerujem da postoji idealan muskarac
Lutko zao mi je sto ti se to dogodilo, vjerujem i sigurna sam da postoji idealan muskarac i za tebe i za mene. A taj decko s kojim si bila ocito nije idealan. Znam da ti je sada tesko i treba vremena da rana zacijeli a zacijelit ce i kada se budes najmanje nadala pojavit ce se onaj tvoj idealni. A ovi dani tuge ce ti biti u sjecanju kao nesto smijesno kada budes imala kraj sebe osobu koja cete voljeti kao ni jedan dosad.Mala_ZaeBaNa je napisao/la:mala-plava21 je napisao/la:Ne slazem se s tobom Ra-Ja vjerujem da postoji idealan muskarac
Jesi l sigurna bas sigurna 100 % :-k :-k :-k
Ja sam do neki dan to mislila al....mislila sam da je idealan da je sve sto sam trazila.....al ........ prevarih se oko toga....
taj idealan prekide vezu sa glupim razlogom ....hoce da bude slobodan...iako njegove 24 godine bas i nisu neke za hodanje i slobodu vise...Znaci ja patim sada a on me do jucer volio i sad kaze ne osjecam isto....Nije to vise idealno....kriticno
mala-plava21 je napisao/la:
Lutko zao mi je sto ti se to dogodilo, vjerujem i sigurna sam da postoji idealan muskarac i za tebe i za mene. A taj decko s kojim si bila ocito nije idealan. Znam da ti je sada tesko i treba vremena da rana zacijeli a zacijelit ce i kada se budes najmanje nadala pojavit ce se onaj tvoj idealni. A ovi dani tuge ce ti biti u sjecanju kao nesto smijesno kada budes imala kraj sebe osobu koja cete voljeti kao ni jedan dosad.![]()
kiss puno srece