Svadje
Re: Svadje
Kad me neko iznervira (sto nije bas tesko), u stanju sam da mu kazem sve sto mi padne napamet, i sta mislim i sta ne mislim, pa mi poslje bude zao i tom nekom se izvinim, Ali samo za ono sto nisam mislila. Najvise me nerviraju ljudi koji te tako puste da se deres na njih ili te iskuliraju, a najgore je kad je neko toliko skroman da nece ni za sta da se bori jer nece nikog da povrjedi i poslje kuka kako mu nista ne ide i kako ga svi `gaze`.

Izbjegavam svadje koliko mogu, uvijek sam za razgovor a ako ne ide e onda se svadjam ![[icon_e_ [icon_e_ugeek.gif]](./images/smilies/icon_e_ugeek.gif)
![[icon_e_ [icon_e_ugeek.gif]](./images/smilies/icon_e_ugeek.gif)
Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg
cvijeta na svijetu.
cvijeta na svijetu.
Nisam baÅ¡ osoba koja voli svaÄ‘e, ali kada kao sagovornika imam osobu koja neće da Äuje i prihvati razumne argumente koje nudim onda se svaÄ‘am ako moram. Ustvari, ako mi je neÅ¡to bitno onda se potrudim da dobijem to Å¡to želim, pa makar i svaÄ‘om. Ako se opet radi o meni nevažnoj stvari onda se jednostavno okrenem i odem. SvaÄ‘e troÅ¡e bespotrebno energiju oba uÄesnika, tako da je svaka svaÄ‘a pogreÅ¡na, ali kažem ako se neÅ¡to mora onda uÄ‘em u " ring " i izaÄ‘em kao pobjednica.
-
- Svakodnevni prolaznik
svadje nevolim samo provociram i nista vise 

jesam i nisam..kako kad...,ali se nikada ne svadjam sa glupima.
njima je bolje popustit.
svadjam se samo s onima koji se znaju svadjat!
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
njima je bolje popustit.
svadjam se samo s onima koji se znaju svadjat!
mora nekat biti i svadze
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
![snooty.gif [eusa_snooty.gif]](./images/smilies/eusa_snooty.gif)
Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg
cvijeta na svijetu.
cvijeta na svijetu.