Kako ste svi redom
OFF Pricaonica 5
Re: OFF Pricaonica 5
Kako ste svi redom
Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg
cvijeta na svijetu.
cvijeta na svijetu.
Nema na čemu , kopiraš , prebaciš na Worda, tamo urediš i preneseš ovdje - jednostavno , haSelma24 je napisao/la: Mrkice,hvala na izmjeni!!!![]()
![]()
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Mrki62 je napisao/la:Nema na čemu , kopiraš , prebaciš na Worda, tamo urediš i preneseš ovdje - jednostavno , haSelma24 je napisao/la: Mrkice,hvala na izmjeni!!!![]()
![]()
Ma jednostavno jeste ali ipak znas mene
Udaj se za mene pa da budemo smotani u duetu ![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Mrki62 je napisao/la:Udaj se za mene pa da budemo smotani u duetu
Da se udam jel,,,jupiiiiiiiiiiiiii ja cekam da me pitas....uhhh doceka selma
Jle kakva pitala za mene, jel me kakva poželjela ![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)

Mrki62 je napisao/la:Jle kakva pitala za mene, jel me kakva poželjela
Pozdrav za forumaše ako ih ima
bilo bi super da odigrate jedan krug igrica da imam šta raditi kada dođem
,
Zar ne bi bilo bolje da se ti poigraš samnom ,.... yebeš igrice ![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)