VeZa na NeTu -iluzija il stvarnost
-
- Svakodnevni prolaznik
Re: VeZa na NeTu -iluzija il stvarnost
moguceeee.... al ja mislim da je to bezveze glupostt
zivinicannn je napisao/la:moguceeee.... al ja mislim da je to bezveze glupostt
Komsija....ma nije glupost ba.hahahha bar kod mene nije
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
-
- Svakodnevni prolaznik
neznam komsiniceeSelma24 je napisao/la:zivinicannn je napisao/la:moguceeee.... al ja mislim da je to bezveze glupostt

zivinicannn je napisao/la:neznam komsiniceeSelma24 je napisao/la:zivinicannn je napisao/la:moguceeee.... al ja mislim da je to bezveze glupostt
Neznas,
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
-
- Svakodnevni prolaznik
[/quote]
neznam komsinicee
[/quote]
Neznas,
znas ti znas....
[/quote]
neznam neznam![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
neznam komsinicee

Neznas,
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
neznam neznam
Onoliko koliko je na NET-u moguce steci prijatelje, moguce je i zavoleti neciju dusu, onda kad se duse otvore jedna ka drugoj. Zasto bi to bilo nemoguce? I pre NET-a ljudi su se voleli na daljinu, pisuci pisma. Na kraju, NET ume da bude i romanticno mestasce. Ipak, iza svake reci neko je od nas. Tu. Prisutni smo, iako ne fizicki....Iza svakog iskucanog slova stoji osoba sa druge strane monitora,zar ne?!Dovoljno je da se iz nekog razloga osecate ''prazno''...da su vam potonule ladje...naidjete na osobu sa kojom imate zajednicka interesovanja...e,sad....da li je to ljubav,iluzija...Na NET-u svi skidamo svoje maske i vise se otvaramo,a mozda i poveravamo.Tu zaista "cujemo"sta druga strana misli i govori...Mozda je to ono sto zblizava ljude...taj odnos poverenja...
''Hrabriji si nego što veruješ, jači nego što izgledaš i pametniji nego što misliš.''
boni je napisao/la:Onoliko koliko je na NET-u moguce steci prijatelje, moguce je i zavoleti neciju dusu, onda kad se duse otvore jedna ka drugoj. Zasto bi to bilo nemoguce? I pre NET-a ljudi su se voleli na daljinu, pisuci pisma. Na kraju, NET ume da bude i romanticno mestasce. Ipak, iza svake reci neko je od nas. Tu. Prisutni smo, iako ne fizicki....Iza svakog iskucanog slova stoji osoba sa druge strane monitora,zar ne?!Dovoljno je da se iz nekog razloga osecate ''prazno''...da su vam potonule ladje...naidjete na osobu sa kojom imate zajednicka interesovanja...e,sad....da li je to ljubav,iluzija...Na NET-u svi skidamo svoje maske i vise se otvaramo,a mozda i poveravamo.Tu zaista "cujemo"sta druga strana misli i govori...Mozda je to ono sto zblizava ljude...taj odnos poverenja...
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
I'm multi-talented: I can talk and piss you off at the same time.
Lijepo receno i meni se svidjaCoCoBryce je napisao/la:boni je napisao/la:Onoliko koliko je na NET-u moguce steci prijatelje, moguce je i zavoleti neciju dusu, onda kad se duse otvore jedna ka drugoj. Zasto bi to bilo nemoguce? I pre NET-a ljudi su se voleli na daljinu, pisuci pisma. Na kraju, NET ume da bude i romanticno mestasce. Ipak, iza svake reci neko je od nas. Tu. Prisutni smo, iako ne fizicki....Iza svakog iskucanog slova stoji osoba sa druge strane monitora,zar ne?!Dovoljno je da se iz nekog razloga osecate ''prazno''...da su vam potonule ladje...naidjete na osobu sa kojom imate zajednicka interesovanja...e,sad....da li je to ljubav,iluzija...Na NET-u svi skidamo svoje maske i vise se otvaramo,a mozda i poveravamo.Tu zaista "cujemo"sta druga strana misli i govori...Mozda je to ono sto zblizava ljude...taj odnos poverenja...
![]()
potpisujem sto jest jest ko da si mene pitala