Ovde pisite vase probleme ako ne mozete u CHAT
Re: Ovde pisite vase probleme ako nemozete u CHAT
Odista i zaista, nemam ništa s tim a svakako mi je drago da se javljate pa neka odgovorni uradi nešto u vezi vaših prijedloga, kritika i sl.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Da jos jednom pojasnim!!!!! Ja zive veze nemam od koga je dobila ban?? Tako da nebi imala odgovor na njeno pitanje!! Vec sam ovo jednom pisala ali haj evo i po drugi put !!!!! A sto se tice PP poruka, koje sta ukino???Vihor je napisao/la:Stvarno nema smisla ne odgovoriti clanici Starija
A koliko vidim i pp ste ukinuli hahah
Zato nije cudo sto vam raja nece da dolazi
I to sto kazes nije cudo sto raja nece da dolazi? Jesil ti vidio da iko place ?? Ko hoce dobro doso ko nece i nemora. Nemozemo mi nijh natjerati vala i nebi!!! Pa eto ako gazad zna sta je sa ovim clanom gore, neka on odgovori jer od mene nije dobila ban!!! Pozzz
Bas tako!! Ja bih odgovorila na njeno pitanje ali od mene nije dobila ban,tako da pojma nemam zasto i sta!!!! Valjda gazda navrati i odgovor napise?!Mrki62 je napisao/la:Odista i zaista, nemam ništa s tim a svakako mi je drago da se javljate pa neka odgovorni uradi nešto u vezi vaših prijedloga, kritika i sl.
-
- Pocetnik
zasto nemogu na chat.nepise nista samo kockice i ulaz na radio
pozzz...
zasto ne mogu uci na chat...pa stalno me zezate a ja bas nista lose ne radim....ZASTOOOOOOOOO?
zasto ne mogu uci na chat...pa stalno me zezate a ja bas nista lose ne radim....ZASTOOOOOOOOO?
BIHCar,e pa ne mogu uci na chat,ni preko jave,niti preko alternativnog ulaza a ne mogu uci ni kao registrovani korisnik...i to evo vec nekoliko dana,a pokusala sam i preko ovog linka sto si izbacio,pa sta s edogadja......pozzzBIHCar je napisao/la:Zaostala je napisao/la:pozzz...
Zaostala mislim da je sve uredu ...Pisite nam i na fbuk grupi u vezi pomoci oko Chat jave ili IRC Chata vezano za #Bol-Chat
https://www.facebook.com/groups/bolchat/
[22:20:52] Problem sa Flash polisom. Ako ste administrator servera, pročitajte http://redmine.lightirc.com/projects/li ... structions. Neophodno je da instalirate Flash policy daemon na irc.balkancafe.org (port 6001).
eto sta mi pise pa ne mogu uci...
[22:22] Spajanje...
[22:22] Veza ne moze biti ostvarena : java.net.ConnectException : Connection timed out: connect

eto sta mi pise pa ne mogu uci...
[22:22] Veza ne moze biti ostvarena : java.net.ConnectException : Connection timed out: connect

Dzaba pisati kad niko ne haje....
Chat ulazi svi rade. Pokusaj ponovo ako opet nece probaj iphone ulaz ili klikni ovaj link http://www.bol-chat.com/pricaona/pricaona.php
http://www.bol-chat.com/pricaona/pricaona.php[url][/url]
nece ..ne mogu preko tog linka uci...pa sta da radim..
nece ..ne mogu preko tog linka uci...pa sta da radim..

Closing Link: Zaostala[ircip4.mibbit.com] (BAN / ulaz zabranjen na BOL-CHAT)
to mi pise kad pokusam uci...a samo sam pokusavala da udjem nisam nista lose uradila....
to mi pise kad pokusam uci...a samo sam pokusavala da udjem nisam nista lose uradila....
Jos uvijek ne mogu uci na chat
..a niko mi nece pomoci..a nikakve probleme nisam pravila...samo mi ne dozvoljavaju da udjem..ZASTO????